מי יזריק ?

תולו

New member
מי יזריק ?../images/Emo101.gif

כמו תמיד, עם המזל שלי, הזריקה הראשונה של כוריגון נופלת על שבת. הרופא הציע שאבוא אליו והוא יזריק לי, אבל לא כל כך נעים לי ליפול עליו בשבת. איפה עוד אפשר ? כדאי בכלל לנסות לבד ? אני מתה מפחד , אבל בעלולי מוכן.

צהלולים

New member
יש מוקדי חירום לכל קופת חולים, גם

בשבת... תתקשרי למענה של הקופה ויפנו אותך (ספציפית בת"א יש ברחוב בזל 35 - פתוח כל יום בערב, גם בשישבת נדמה לי).

המוקד בבזל הוא של מד"א

(ואני חושבת שהוא בתשלום). למכבי יש מוקד בבלפור. אם את מטופלת בבי"ח את יכולה לגשת למיון נשים שיזריקו לך.

סביון1

New member
אם בעלך מוכן אז זאת ההזדמנות שהוא

ילמד. אין לך מושג כמה זה מקל על החיים כשאת או הבעל יכולים להזריק.

gulij

New member
לא בעיה

הבעל יכול להזריק, אם אין לו בעיה עם מחטים גדולות... המחט של הכוריגון קצת ארוכה יותר מהמחטים האחרות בגלל שזו זריקה תוך שרירית. אנחנו קיבלנו הסבר מהאחות, והיות שזה יצא באמצע הלילה הזרקנו לבד בבית וזה ממש שטויות (זו גם הייתה פעם ראשונה). כעיקרון, את "מציירת" מעין צלב דמיוני: קו אחד לרוחב הישר מעצם הזנב עד לסוף הישבן שבחרת (כלומר מהעצם עד הירך) וקו שני לאורך, חותך את קו הרוחב. כך שיש לך מעין צלב דמיוני על ישבן אחד. ואז: ברביע העליון החיצוני, זה שקרוב יותר לירך מזריקים. (בין "השעות" 12-3 אם זה ישבן ימין לדוג'). חשוב שזה יהיה שם ולא בחלק הפנימי של הישבן כי צריך שריר. המחט כמובן עד הסוף (או כמעט עד הסוף) וזהו בהצלחה!!!! אל תשכחי רק לבקש מחט לשריר שהיא הארוכה יותר כאמור.מקווה שלא סיבכתי יותר מידי.

זריקה בתחת היא קצת בעייתית בעיקר

לפעם ראשונה כך שהייתי ממליצה לך ללכת למוקד של קופ"ח. אם את גרה בת"א אז יש את בזל או ברנר או אסותא(אם את מטופלת שם) כל אחות יכולה להזריק לך כך שגם אם את ת=נתקעת יש את החברות הפרטיות של "ביקורופא" שיכולים לעזור. לא להלחץ....כולה זריקה בתחת

סנונית 1

New member
היי תולו

אם את במכבי זה רלוונטי. תתקשרי למכבי ללא הפסקה שם תגידי שאת בטיפולי פוריות ואת חייבת את הזריקה מחר ושאת לא מוכנה לשלם קצת אסרטיביות הם יעלו אותך לשיחת ועידה עם מוקד החרום שקרוב לביתך ושם יגידו לאחות להזריק לך בחינם, זה מה שאני עשיתי. מקווה שעזרתי. בהצלחה.

rozi3

New member
במדיקל סנטר יש אחיות

24 שעות , את יכולה לגשת לשם בכל שעה ולהגיד שאת בטיפולים והם יזריקו לך.

כוריגון לא חייביםבשריר

אפשר גם בתוך העור, בדיוק כמו גונל F ושאר ההורמונים. אם תלכי לאחות היא תזריק בשריר, אבל אני מזריקה כוריגות לבד בתוך העור כרגיל, בעצת הרופא שלי דר' וייסמן (שהוא נהדר) ליאורי

d2b2

New member
אם את גרה באיזור ת"א יש לי טלפון של

אחות שעושה את זה בבית . אני עושה אצלה את כל הזריקות ואת יכולה לשלוח לי מסר ואשאיר לך את טלפון שלה . בכל מקרה אפשר תמיד לעשות גם בבית החולים הקרוב לביתך. בהצלחה

תולו

אצלי למשל בעלי לא מוכן להזריק... הוא מת מפחד
ואני רק עכשיו למדתי לבטן בלבד... אבל כוריגון לא מזריקים לבטן, אז צריך באמת שיזריקו... אני בדר"כ מוזרקת במיון נשים בבתי החולים, מוציאים מדבקות בקבלת (כמובן שאומרים שאת מטופלת פוריות) ואת חייבת להביא את הדף בו רשום על הזריקות והימים. ואז מזריקים לך שם... בהצלחה.

עמית@

New member
אני הזרקתי לעצמי,

כדאי מאוד לנסות, אפילו לא צריך להסתכל, מסתובבים, תופסים, תוקעים את המחט וגמרנו.

תולו

New member
החלטתי לא להזריק../images/Emo51.gif

אז ככה, זה קצת בעיה, כל הקטע הזה של ההתערבות החיצונית, תינוק בהזמנה, לא משאירים קמום לספונטניות. מחר אני אמורה להזריק, ביום ראשון ושני הזרעות. שנינו בבאסה לא נורמלית, כנראה שהתחלנו לעכל את המצב. אז אחרי שרבנו על הנושא - בעלולי טוען שהוא מוגדר כרגע כמכונת זרע ולא שותף ישיר לתהליך וזה מהר לו מדי ואולי נחכה, החלטתי שאני לא מזריקה ואני לא עושה הזרעות, וננסה עוד חודש באופן טבעי, ונראה מה יהיה. אנחנו נכנסים לקטגוריית ה"אי פוריות מסיבה לא ברורה", הכל תקין אצל שנינו, ועדיין - 13 חודש לא הולכים ברגל. אני ממש מקווה שזו לא טעות, אבל אם כן - זו טעות של שנינו ובשביל שלום בית, אני מוכנה לטעות הזו.

פּוֹנְג

New member
הכי חשוב זה שתעברו את התהליך ביחד

אני חושבת שההחלטה שלכם היא אמיצה ובריאה. כי זה לא נכון לעשות דברים מתוך בהלה או אילוץ. אני מאמינה שמהר מאד בעלך יבין שהוא לא מכונת זרע כמו שאת לא בית גידול ותחזרו לתהליך עם כוחות מחודשים ובעיקר משותפים. ובכלל, 13 חודש תמיד יכולים להשתנות בחודש הזה שיהיה ספונטאני, לא חסרים סיפורים שכאלו. (זאת בהנחה שבעלך לא יתעקש על העובדה שהוא לא רוצה להיות גם סתם מכונת מין
)

../images/Emo45.gif מעריכה את ההחלטה האמיצה שלך

הרי החודש הזה לא יעשה הבדל בסכמה הגדולה של הדברים (אם יהיה לך ילד ביולי או באוגוסט זה לא ממש משנה, נכון?), אבל הוא כן יעשה הבדל גדול בקשר שלכם, ובכך שהוא נוכח בנכונות שלך ללכת בקצב שלו ולעשות את הדברים יחד. מציעה לך מאוד לנצל את השבועיים הנותרים לשיחות בנושא כדי להבהיר איך בדיוק כל אחד מכם רואה את המשך הדרך - בטווח הקצר ובטווח הארוך - ומקווה שבעוד שבועיים, כשתקבלו את הבטא החיובית, תוכלו להסתכל זה בזה בחיוך ולדעת שהתחזקתם מהחויה.

תולו

New member
איזה סרט שעבר עלי../images/Emo63.gif

אז בסוף החלטנו שאנחנו הולכים על הזריקה, ועל הזרעה אחת (שתקרה היום). היתי אמורה להזריק באסותא (זה מה שהרופא שלי החליט ונתן לי הפניה), אבל בגלל העצרת לא הצלחנו להגיע לשם. בקופת חולים שלי, במענה הקולי הם מפרסמים מספרי טלפון של מרכזי חירום, רק שהטלפונים לא נכונים !!!!!! בסוף התקשרתי לרופא והוא אמר שאני אבוא אליו הביתה. וזה מה שעשיתי - נפלתי עליו בשבת בערב. הוא היה מקסים ונחמד ולא נתן לי שניה אחת להרגיש רע עם זה.(ד"ר אשכנזי). אז זהו - היום הזרעה. החלטתנו רק על אחת בפריים, נראה מה יהיה. תודה על החיזוקים, עכשיו אני צריכה החזקת אצבעות.

למעלה