מי יזכה

מי יזכה

אני מתכוונת לדעות אוביקטיביות,לא כולל הערצות עיוורות. לדעתי , הזוגות בגמר יהיו רמי ורונן ואירה וגיא וכמובן, הזוג שיוחזר יהיה אפרת ורואי,כי "שלח לחמך על פני המים וביום מן הימים תמצאהו" רמי ורונן לא יזכו כי אם אתם זוכרים הקוראת בכף היד בשדה התעופה אמרה אמרה להם שהם כמעט ינצחו. כך שינצחו אירה וגיא או אפרת ורואי. אגב, אולי מישהו יכול להסביר את המשפט שענת אומרת על מי שנדבק לאניה,או משהו מעין זה.

בר2י

New member
אממ למה רשמת שרואי ואפרת יוחזרו?

הם לא עפו..ויש להם סיכוי טוב להגיע לגמר..או שאת יודעת משהו שאנחנו לא יודעים? ולדעתי יש סיכוי לאסנת ומייקל להגיע לגמר...יחד עם רואי ואפרת\רמי ורונן\אירה וגיא... ולדעתי יזכו רואי ואפרת\אירה וגיא.. ואת שניהם אני אוהבת.. ובקשר למשפט היא אמרה "מיקי הוא כמו ה*** (לא נעים לכתוב את יודעת למה אני מתכוונת) שנדבק לאונייה" אין לי מושג למה היא לא אמרה את זה גם על יהודית..הרי היא בת זוגתו אבל לא משנה.. היא התכוונה שהוא תלותי והוא נסמך תמיד על זוגות אחרים...וזה בגלל שהוא ויהודית לא ממש מכירים את הארץ..אז הם נעזרים באחרים..מפרק לפרק יש להם פחות זוגות להעזר בהם אז נחכה ונראה אם הם ממשיכים רק בגלל העזרה מהזוגות האחרים או שהם מסוגלים גם בכוחות עצמםם

מי יזכה

מישהי פה הפנתה לאתר בו הזוגות ניחשו מי יזכה ואלה היו מרבית הניחושים אני מניחה שלזוגות יש מידע,אבל יתכן שאני טועה. תודה על ההסבר.

זה מה זה עצבן אותי!!!

שקודם היא יורדת עליהם, ואז כשיהודית מגיעה אז היא הראשונה שבאה "היי, מה קוררה??"

הענת הגודזילה הזאת סתם צבועה

איכס אני שונאת אותה ואת הזקן הדפוק שמתחרה איתה...שני מגעילים עוד מאותה משפחה ונשואים...אלוהים ישמור! וענת עוד מעיזה לדבר!!!! מי סחבה את בעלה על ה=ג=ב!!!!! עד לנקודת הסיום בטבריה??? לספינת הלידו???? היא שכחה שבעלה המגודל לא יודע לשחות!!! ושאירה היא זאת שעשתה הכל באותו פרק!! חתיכת זקן דפוק לא יודע לשחות..בסדר אם כל הכבוד לזה שהוא טבע מתגברים על זה! לעזאזל הוא בן 50! אז קודם כל שתסתכל על עצמה ועל הבן זוג ה- " מהמם " שלה...ואחר כך תלכלך על מיקי ויהודית....סתם חתיכת מפגרת!

../images/Emo45.gif

כשהיא אמרה על מיקי ת'אימרה הדפוקה שלה "החרא שנדבק לאוניה ועושה טו טו" זה היה מרגיזזזזז. שתסתכל קודם כל על בעלה ה

למעלה