מי יותר שווה?!?!?!

5 שרוני

New member
מי יותר שווה?!?!?!

אהלן..אז ככה מי אתם חושבים יותר שווה פקונדו ארנה או פבלו ראגו?? מהי הסדרה הכי שווה בובה פראית או קצ'ורה.? אז ככה אני חושבת שפבלו ראגו יותר שווה למרות שבהתחלה הוא נראה לנו חננה כזה אבל לאט לאט הצחתי להתאהב בו איך שאומרים..אני לא אומרת שפקונדו לא הורס חלילה וחס אל תתפסו אותי במילה אבל אין על ברונו ההורס..!! בנוגע לסדרות אני לא יכולה להגיד מי יותר טובה מהשניה כי אני חולה על שתיהן..גם בבובה וגם בקצ'ו אני מחכה בנרות שיתחיל הפרק..(למרות שבובה נגמרה ככה זה היה לפני) קיצקץ אני אישית לא יכולה להחליט מה הסדרה היותר טובה מה אתם אומרים אתם אוהבים את קצ'ו או בובה??!!?! מי יותר עשתה לכם את זה זאת השאלה..

קרלוצה

New member
כמה שפבלו חמוד אין מחליף לפקוש../images/Emo8.gif

נטי ופקו זה כימיה שלא תתואר!!! הם מ ד ה י מ י ם ביחד ובגלל זה אני חושבת שבובה גם יותר מוצלחת מקצ'ורה
אני אישית אוהבת יותר את בובה בקצ'ורה אני אוהבת רק את הקטעים של ברונו וקצ'ורה כל השאר משעממים ולדעתי לא רואים אותם מספיק הייתי רוצה שיהיו יותר קטעים שלהם ביחד.

evglev

New member
אכן נטי ופקו הם צמד מושלם שאין

לו תחליף פבלו ראגו מצויין אך אין תחליף לפקונדו גם ביאגו ג'יאנלה ניירה לא יכלה למלא את תפקיד נטי הם פשוט הזוג המושלם
. בובה פראית גם נראית לי יותר טובה מקצ'ורה אך אצטרך לחכות לסיום קצ'ורה כדי להחליט סופית אם כי קצ'ורה יותר מרגשת לדעתי מאחרי איבזה בובה פראית לא היתה מרגשת כי מילי לא עשתה שום דבר חכם מאז תצפסה את איבו עם אנדריאה עד ליריה באיבו כל מה שמילי עשתה היה מגוכך וגם איבו נדבק ממנה ועשה גם שטויות וזה היה מצחיק אך לא מרגש. קצ'ורה לעומת זאת מרגש תמיד. אני חולק עליך אמנם הקטעים של סילבנה עם פרנסיסקו וברנרדה עם צ'צ'לו ודולרס ורינלדו הם משעממים מוות, אך הם דרושים כדי להררפות אך הקטעים עם הרמן, כרמלו, קתה, חוסה, לאוטרו, סנצ'ו, אנחלה, פטו, טריפולי, קרניו, המשטרה דווקא מרתקים.

קרלוצה

New member
אני דווקא חושבת

שהיו יכולים לעשות אותם יותר מרתקים.....לגבי כל אלו שאמרת שהם משעממים מסכימה לגמרי ולדעתי הקטעים האלה יותר מידי ארוכים מה שלא היה צריך לקרות

קרלוצה

New member
אני דווקא חושבת...

שהיו יכולים לעשות אותם יותר מרתקים.....לגבי כל אלו שאמרת שהם משעממים מסכימה לגמרי ולדעתי הקטעים האלה יותר מידי ארוכים מה שלא היה צריך לקרות

בקשר לפקו ונטי../images/Emo60.gif

בטלנובלה 'יאגו' זה היה משהו אחר לגמרי. בבובה נטי ופקו הם צמד חמוד ואוהב אבל שלא סומך כל כך אחד על השני ומצד שני יש את יאגו ומורנה שהם אוהבים אחד את השני לא משנה מה ואפילו אם מישהו אומר להם שאחד בגד בשניה ואפילו מראה הוכחות חותכות זה עדיין לא משנה להם כלום... אז ג'יאנלה ופקו ונטי ופקו זה משהו אחר לגמרי ואי אפשר בכלל להשוות. לפי דעתי ג'יאנלה מילאה בצורה טובה מאוד את ה'תפקיד' של נטי... אבל כמו שאמרתי - אם נטי היתה משחקת ביאגו זה היה נראה אחרת לגמרי.

evglev

New member
אני מסכים איתך

אכן בניגוד לקצ'ורהל יאגו אין שום דימיון לבובה פראית זה דברים שונים וגם הפקו של יאגו הוא לא הפקו של בובה פראית. באשר למה שאמרת היית צריך להזכיר ברוב המקרים כי כשאלדו זייף בדיקות ד.נ.א. וו"הוכח" שפרנקיטו הוא הבן של טומס (והוא באמת הבן שלאיגו) יאגו נטש את מורנה בכנסיה והתיחס אליה גרוע. גם בכלל עצם החתונה עם טומאס נבעה מכך שמלינה גרמה ליאגו לחשוב שמורנה הסגירה אותו למשטרה והוא סירב לדבר איתה בכלא וזה מה שגרם לתאונה בה תומאס הציל את חיי מורנה. גם יאגו בהתחלה חשבה שמכשיר הציטוט שפראגה שטל אצל מורנה היה כי מורנה משתפת פעולה עם המשטרה אם כי מזה הוא חזר די מהר. מצד שני מורנה דווקא לא היתה חשדנית בכלל לעומת מילי אם כי היא גם לא האמינה שיאגו הוא פביו סירניו וחשדה שיאגו רצח את סבה אך זה שולי לעומת החשדות שלו או לעומת החשדות של איבו ומילי.

Buba Te Amo

New member
ברור שפקו...

נטי ופקו הם זוג מושלם ואף אחד לא יכול להתחרות בהם חוץ מזה שהיה סקר ורוב האנשים (89%) אמרו שבובה פראית זו הטלנובלה הכי טובה של נטי אז מי אני שאתווכח...

למעלה