מי יותר נחשב...

Rudess

New member
כקלידן

כקלידן ארשה לעצמי להגיב בסוגייה הנדונה שנטחנה עד דק. אין ספק בחשיבותו של קוין מור ללהקתו וביכולת הנגינה שלו ואף ביכולת ההלחנה והליריקה. בסופו של דבר דרכי הלהקה ומור נפרדו כי הוא לא התאים יותר לדרים ת´יאטר ג´ורדן רודס היה אמור להצטרף כבר בשנת 1994 אולם עקב כך שניגן בדיקסי דרגס הוא לא יכול להצטרף, וכך כברירת מחדל נבחר דרק שריניאן. ג´ורדן רודס הוא קלידן טכני ברמה גבוהה מאד ומביא אלמנטים מאד חשובים וחדשים למוסיקה של דרים. אין ספק בכך שהגעתו של ג´ורדן לקחה את דרים לכיוונים מוסיקליים חדשים וייתכן והצילה את הלהקה מפירוק. אני אישית כקלידן אוהב יותר את ג´ורדן רודס (ולא רק בגלל שאני מכיר אותו גם כבן אדם נפלא)

Glass Prison

New member
בתור קלידן גם כן...

אוסיף ואציין שהוא לא רק קלידן טכני... צריך לשים דגש על כך שהוא בא מרקע קלאסי ביותר (סיים ג´וליארד אנשים... תנו לו בכבוד) והאלמנטים שהוא מכניס, רובם קלאסיים, וזה מה שמעניק לדרים את הטאץ´ החדש הזה... הכל כך מדהים... ו... אגב.. תכיר לי אותו גם... הוא מקור ההשראה שלי... ואני מת להגיע לרמה שלו... שאל את יותם...

Rudess

New member
GLASS PRISON

לא רק שהוא סיים ג´וליארד, הוא קיבל שם מלגה והתחיל ללמוד שם בגיל 9. וההגעה שלו לדרים רק עשתה טוב ללהקה זה ברור. כל התזמורים שהוא מכין בשירים והאלמנטים של הקלאסי זה אדיר. מקווה לראותך בערב דרים ת´יאטר שאני מארגן ושם אוכל לדבר איתך ישירות על ג´ורדן רודס.

Glass Prison

New member
בכיף...

אני מקווה שאוכל להגיע לערב הוקרה הזה... פשוט... אני די מפוצץ בדברים על הראש.. ו... מקווה שיסתדר לי התאריך והכל... בכל מקרה, אני רואה שאתה בקיא מאוד בקורות חייו של ג´ורדן רודס... כך שאשמח לשמוע ממך עוד עליו... ובכלל אשמח לדבר עמך עוד על הנושא... אני כל כך מת להגיע לרמה שלו.... ולנסות להכנס לנעליים הגדולות שלו... בסך הכל.. אני מנגן כבר 14 שנים... (מגיל 4...) ו... לא יודע... אני מנסה להוציא משמיעה כל דבר שאני שומע שלו...

Rudess

New member
אנחנו די דומים

אני מנגן מעל 16 שנה (מגיל 6 כבר) וג´ורדן רודס הוא הקלידן המועדף עליי!

Glass Prison

New member
וואיי... מגניב...

יצא לך לשמוע אולי שירים של הלהקה שאני מנגן בה עם יותם? NIGA?

Rudess

New member
עדיין לא

אשמח אם תשלח לי או תגיד לי מאיפה להוריד

Glass Prison

New member
הנה הכתובות והסבר קצר...

סליחה על ההסבר שנראה כמו למפגרים... פשוט רק ככה אפשר להוריד... נכנסים לכתובות, לוחצים מקש ימני על העכבר ועושים save target as ואז במחשב... תהנה http://stage.co.il/Stories/135716 http://stage.co.il/Stories/105030 http://stage.co.il/Stories/104713

NiGa

New member
אני מדגיש בכל לשון של הדגשה

שאני לא מתופף שם, זה עם המתופף הקודם!!

Glass Prison

New member
כן כן...

זה בהחלט חשוב לציין... יותם לא המתופף בהקלטות אלו... והאמת, הלוואי והיה לנו כסף והיינו יכולים להקליט כל שיר מחדש עם יותם...

cha ching

New member
מה לעזאזל?!

RUDESS, הדבר היחיד שציינת, היה שרודס הוא קלידן בעיקר טכני, ועל מור לא אמרת כלום- אני משערת שהכוונה שלך הייתה, שרודס הוא טכני יותר ומבחינה טכנית יותר טוב ממור, ומביא את דרים לכיוונים שונים, אבל(!), לעומתו, מור שם דגש יותר על הרגש, והקלאסיות והפשטות.. ו-GLASS PRISON, אין שום קשר! זה שהוא בא מרקע קלאסי והוא התקבל לג´וליארד בגיל 9, רק מוכיח שהוא גאון, ולא שהוא כן שם זין על רגש בלחן! זה פאקינג לא סותר אחד את השני!! מישהו שמנגן קלאסי, לא בהכרח נובע מכאן שהוא גם מנגן עם רגש! וזה לא "לא הגיוני שהוא ינגן טכני בלבד"....

Rudess

New member
מן הסתם

רודס יותר מעניין אותי ואני יודע עליו יותר כך שארשום עליו יותר! ברור שאי אפשר להכריע חד משמעית מי יותר טוב. אך כל אחד יכול להגיד את מי הוא מעדיף אני החלטתי: ג´ורדן רודס (דרך אגב הוא גם יהודי גאה וגם אשתו וילדיו)

Glass Prison

New member
אני חושב שלא הבינו אותי כאן

אני לא אמרתי שכל קלסיקאי מנגן עם רגש... לדעתי, יש המון רגש בנגינה של רודס... אני לא שמעתי יותר מדי רגש בנגינה של מור... אבל זו דעתך וזו דעתי... וזה שהוא התקבל לג´וליארד זה היה פרט טכני שנוסף להודעה... לא אומר שום דבר.. מה שבטוח, שלא כל נגן מתקבל לג´וליארד... וזה גם משהו... זהו...

NiGa

New member
זה מדהים

מה שאנשים אומרים ומה שצ´ה צ´ינג שומעת...
תאלצו לסלוח לה, היא חולה...

theriddler

New member
זהו.......you are doomed! ../images/Emo13.gif LOL

(והשם זה עדי......בחייך, יותם......)

NiGa

New member
אנחנו מברים עם 2 אנשים פה

שאולי לא יודעים שהיא עדי...

theriddler

New member
או קיי

....... בלה בלה בלה עדי (cha ching) בלה בלה בלה ...נראה יותר ..נורמלי.. לדעתי שיהיה

NiGa

New member
עדי יודעת שאני יודע מי היא, אם זאת

הבעיה שלך...

למעלה