מי יותר טוב? (וותיקים מול חדשים)

elcool

New member
מי יותר טוב? (וותיקים מול חדשים)

מי יותר טוב בתפקידו? ממי אתם יותר מרוצים? ג'ק או בן סטון? אוויטה או קרייגן (בעונות הראשונות של חוק וסדר, לא מדור מיוחד)? לוגן או גרין? זרקו עוד שמות

Nimst

New member
אניטה, לא אוויטה../images/Emo13.gif

אני מעדיפה את ג'ק. אין על ג'ק, הדמות שלו מדהימה. בן סטון היה נפלא, שלא תבינו אותי לא נכון, אבל ג'ק הוא ג'ק. אניטה או קרייגן? שאלה קשה. לקרייגן יותר מתאים התפקיד ב"מדור מיוחד", אז נלך על אניטה. לוגאן או גרין? כמובן שלוגאן. ולא רק בגלל שהוא ביג, למרות שזה נותן לו איזו נקודת זכות
הוא פשוט היה משעשע ביותר.. והוא היה דמוקרט, בניגוד לרוב החבר'ה שם. עוד שמות: ג'יל הנסיי או אנג'י הרמון (קלייר קינקייד או אבי קרמייקל)? או אולי בכלל פול רובינט (ריצ'ארד ברוקס)? פיל סרטה (פול סורבינו) או מאקס גריווי (ג'ורג' דזונדזה(?))

elcool

New member
סורי על הטעות.. אניטה

פול רובינט לוקח בגדול על שניהן, למרות שקלייר הפתיעה אותי לטובה בכמה וכמה פרקים. אני אישית מעדיף את בן סטון. ג'ק יותר מידי, איך להגיד את זה? קומבינטור. מנסה להכנס מהדלת האחורית, ואם הוא לאמ צליח, הוא מביא מסור חשמלי. החלטה קשה, אבל אני הולך על גריווי. למרות שגם סרטה מאד משעשע (אמא שלי מחבבת את גריווי במיוחד.. אז אני קצת משוחד)

אין אין אין כמו סם ווטרסון

אניטה היא פשוט פצצה אמיתית,בעלת מישפחה ואשת קרירה ןגם שחורה שהצליחה בהרבה זעה להגיע להיות מפקחת רק להוריד בפניה את הכובע
אבי ומיז קינקיד מקבלות בהחלט סביר אצלי
בקשר לשוטרים קשה לי להגיד לכל אחד מהם יש את היחוד של הדמות שלו שנותנת משהו לתמונת הסיפורק הגדולה. שלכם חנה גונן

nobodyworthy1

New member
ג'ק ג'ק ג'ק!

איפה הדילמה בכלל?! בן סטון היה תובע נחמד מאוד, אבל ג'ק מקוי הוא דמות של תובע דורסני וחסר רחמים (טוב, כמעט) כ"כ מוצלחת ובדיוק כמו שמצפים שתובע מחוזי יראה. בשאר זה כבר פחות קל, אבל.. ון ביורן לעומת קרייגן: קרייגן קצת עצבני ומעצבן, גם במדור מיוחד, דמות קצת רגשנית לטעמי. ון ביורן היא אמנם אישה (ולכן לפי היגיון אמריקאי יותר רגשנית) אבל מלבד אותו פרק כספומט תמיד הייתה דמות מאוד קרה והגיונית. ון ביורן בנוק-אאוט. לוגן או גרין? למה לא לוגן מול קרטיס גם? אבל לוגן לטעמי היה הכי מוצלח, והשלים היטב את הציניות של בריסקו. רובינט/קינקייד/רוס/קרמייקל/סת'רלין - רובינט היה די אנמי, ושלושת האחרונות לא היו יותר מדי מה"כוסית שליד סם ווטרסטון", אז קינקייד. שיף או נורה / גריווי או בריסקו? נו באמת!

garsia

New member
כולם היו (בניי) טובים.

כלומר, כולם טובים, באמת, ואין לי כח ממש לפרט. כמובן שאני מעריץ גדול של ג'ק, לוגאן שם את גרין בכיס הקטן של המקטורן, ואדם שיף הרבה יותר טוב מזאתי שמשוחקת עכשיו על ידי דיאן ווסט, אבל רק תפקיד אחד מופקר בידי שחקניות לא מקצועיות וגורם לי סלידה קלה... לעולם לא נמצא תחליף הולם למיס. קנקייד, והשחקנית הנוכחית, פשוט מביכה. המשחק שלה נוראי, באמת.

Aussie Girl

New member
...

קשה לי להשוות בין בן לג'ק. יש להם אופי שונה ואהבתי את שניהם. אם ממש צריך לבחור נראה לי שהייתי בוחרת דווקא בבן. וכמובן שלוגן! הוא כזה עם יציאות מגניבות.

למעלה