מי יותר טובים?

n o a k

New member
מי יותר טובים?

אני רוצה לדעת מי אתם חושבים שיותר טובים להקת בת שבע או הלהקה הקיבוצית? והקירוב או הבולשוי?

תשובות.

אוקי אולי אני לא אובייקטיבית כי פגשתי את הקיבוצית ואת רמי באר... אבל אני מעדיפה את הקיבוצית כי הם פועלים יותר בשביל לרגש ולפתח את המחול בארץ.ורמי הוא צנוע מאוד ! ובת שבע כבר נהייתה מסחרית כזאת למרות שגם לה יש רזומה מדהים... והקירוב באופן ברור עולה על הבולשוי!!! הבולשיו הן חבורת אנורקסיות תת משקל,שהן עקומות מאוד וגם ראיתי הופעה שלהם. הם בסגנון הרקדניות של בלאנשין רק יותר מוזרות.. הקירוב ממש להקה מקצועית,שעובדת נורא קשה (כן גם אותם ראיתי...) על היצירות הכי מורכבות שיש ורואים את הטכניקה הגבוהה של כל רקדן ורקדנית.. מקווה שעזרתי..

n o a k

New member
על מה את מדברת?

בלאנשין הוא יוצר ענק! אם הרקדניות שלו היו עקומות זה בגלל שהן היו אמורות להיות עקומות! התנועה שהוא פיתח הקפיצה את הקצב של התפתחות שמודרני בהמון זמן

נתפסת על מילה...

בלאנשין היה יוצר ענק ואני לומדת עליו לבגרות ולכן אני רואה הרבה וידאו על יצירות שלו ועליו ותני לי להגיד לך שהרקדניות שהוא בחר רזות מידי וגובלות באנורקסיה אבל ככה הוא אהב אותן. תאמר לציון אחת הרקדניות הכי מדהימות שלו שנגדה את כל השאר-דארסי באסל העולמית.

n o a k

New member
אכן

אכן... היא הייתה מדהימה בהחלט מי הרקדנית הכי אהובה עליך?

הרקדנית האהובה עלי ומושא ההערצה שלי

היא הרקדנית שיוצרת מבפנים את הדברים הכי אינטימיים שלה.

אמ

קיבוצית,להקה גדולה...אני מעריצה של רמי באר=] אני מאוד לא מסמפטת את אוהד נהרין... וקירוב יותר טובים, ראיתי הופעה של קירוב וגם של הבולשויי...אין מה להשוות.

לפי דעתי

הקיבוצי. פשוט אין עליהם. הם כל-כך טובים. את הקירוב והבולשוי אני לא מכירה, מי הם? להקות של בלט קלאסי?

n o a k

New member
כן!!!

זה להקות של בלט קלאסי מרוסיה הכי מפורסמות שיש אני אומרת שהלהקה הקיבוצית באמת יותר טובה ומי שראה מופעים של הקירוב ישר רואה שהכל יותר מושקע והטכניקה שלהם באמת יותר טובה ויפה!!

dancer14

New member
לפי דעתי האישית

להקת בת שבע היא פשוט להקה מדהימה!!! אני ממש ממש לא היתלהבתי מהקיבוצית!!! וברור שלהקת הבולשוי היא להקה מדהימה!!! אני מת על הסגנון ריקוד שלהם יש לכולם שמה חוש קצבב אדירררררררר

n o a k

New member
תגובה

להקת בת שבע היא ממש טובה ויש לה סגנון יחודי אבל ללהקה הקיבוצית יש סגנון שאתה מרותק אליו! אתה לא יכול להפסיק להסתכל ותוך כדי להתפעל מהרקדנית ומהכאוגרפיה זה לא קורה בבת שבע לפחות לא באנסמבל

Black Star

New member
ההשוואה לא מתאימה. (+ הדעה שלי)

את לא יכולה להשוות את אנסמבל בת-שבע - שזה קבוצת הצעירים, "המתלמדים", ללהקה הקיבוצית (ה"ייצוגית", מקצועית). את אנסמבל בת-שבע את יכולה להשוות מול קבוצת הצעירים של הקיבוצית (הסדנה). בכל מקרה, אני אישית הרבה יותר אוהבת את הסגנון של הקיבוצית, הכוריאוגרפיות של רמי באר מדהימות - מביאות לידי ביטוי רמה טכנית מאוד מאוד גבוהה של כל הרקדנים ובה בעת לא מוותרות על סגנון אישי, ייחוד, מקוריות והעברת מסרים. בת-שבע, לטעמי, הלכה לכיוון ממש לא ברור בשנים האחרונות, זה כבר מודרני שנראה שלא מתבסס על שום טכניקה שהיא מלבד הטכניקה שאוהד נהרין פיתח. (כמובן שאין בזה כדי להשמיץ את הרקדנים). בקשר לבולשוי וקירוב - באמת קטונתי מלבקר את שתי הלהקות המדהימות האלו.

n o a k

New member
אני מסכימה

אני אומרת שאני יותר אוהבת את הלהקה הקיבוצית בגלל הסגנון שלה ולא השוותי את אנסמבל בת שבע לקיבוצית הבוגרת אני אוהבת את דרך החשיבה שלך בכל מקרה הסגנון של אוהד נהרין הוא בהחלט יפה ויחודי ויש המון שמנסים לחקות אותו ולא מצליחים אבל רמי באר יותר נוגע לאנשים בלב עם הכיאוגרפיות שלו אוהד נהרין עושה דברים מגניבים אבל לא מרגשים ביותר את הסגנון של שרון אייל אני ממש לא אוהבת זה וולגרי וזה לא ריקודי

אני חושבת שגם הלהקה הקיבוצית וגם בת

שבע להקות מדהימות...

לדעתי../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif

אני אישית אוהבת את שתי הלהקות (בת שבע והקיבוצית) באותה מידה, באמת ששתיהן טובות
. אף פעם לא ראיתי הופעה של הקירוב או הבולשוי
.

אממממ לדעתיייייי

אני לא אוהבת לא בת שבע ולא קיבוצית ... מה לעשוטת אני פחות אוהבת מודרני וגם אף להקה לא ראיתי ו...אין לי מושג...ראיתי גם אתץ הקירוב וזה היה מדהיםםםםם אבל נראה לי שהבולשוי גם ממש טובים למרות שלא ראיתי הייתי רוצה לראות

xספירושx

New member
אני..

אני חושבת שלהקת בת שבע באמת טובים הם מעולים.. אבל את מי אני יותר אוהבת זאת שאלה קשה ממ את שניהן באותה מידה פשוט בת שבע הם ממוסחרים קצת והלהקה הקיבוצית גם מממש טובהה אווףףף לא דעת שניהם :)

אין ספק שהקיבוצית../images/Emo150.gif

מעבר לעובדה שמבחינה אומנותית יש גנבת הדדית של רעיונות וגימיקים, הקיסוצית הרבה יותר טובה. רוב הרקדנית של הקיבוצית הם בגרים הסדנא. מה זה אומר? זה אומר שבמשך שנתיים הם רקדו בי 9 ל11 שעות ביום (במקרה יש לי ידידה שם עכשיו), רק בסוף השנתיים האלה מחליטים אם הם יתקבלו ללהקה הצעירה. ככה שלרקדנים בלהקה היצוגית יש רקע מקצועי של לפחות 5 שנים. בבת שבע (שאני מאוד מעריך והייתה לי מורה משם), מתקבלים על בסיס של יחודיות גופנית. אני מכיר רקדניות מדהימות שלא התקבלו ובנות שלא רקדו בחיים שלהן שהתקבלו מיד (כי אוהב אהב את איך שהגוך שלהן זז). חוץ מזה, בבת שבע יש אובססיה רבה (מידי, לדעתי) לעניין המפרקים, בעוד שמשארים את הטכניקה מאחור.

רקדנית1

New member
תשובות

אני אישית אוהבת יותר את בת שבע ואת הבולשוי(הם רוקדים ממש מדהים!!!)

למעלה