מי יושיע אותי?

JuveFan

New member
מי יושיע אותי?

אנשים טובים, הושיעו נא אותי. אני מיואש לגמרי. אמנם אני משתמש במירק כבר הרבה שנים, אבל אף פעם לא הבנתי לעומק את העסק הזה. כבר מספר שבועות אני לא מצליח להתחבר. כשאני מתחבר- זאת ההודעה שמופיעה לי (ראו בתמונה) המשך בהודעה הבאה...

JuveFan

New member
המשך...

אז שלחתי אי מייל בחזרה וגם נכנסתי לקישור מצורף, ולא הצלחתי למצוא פיתרון. כפי שאתם יכולים לראות בתמונה, כל מה שצריך להיות מסומן ב- IDENT שלי- מסומן. באי מייל הם גם חירטטו לי את השכל במיליון ואחד דברים ובכל זאת לא הצלחתי לפתור את הבעיה. אולי מישהו יודע מה לעשות??? תודה.

URNFS

New member
מה זאת הגרסא הזאת של מירק?

6.5? נסה להוריד את המירק המקורי האחרון (6.12),אולי זה יעזור.

JuveFan

New member
נו...

אען פה אף אחד? איפה צביקה פיק כשצריך אותו???

JaneLame

New member
בעיות IDENT

ראשי דאל-נט חוסמים את הגישה לאנשים שהספק שלהם הוא ישראלי (סיומת IL) למשל. אפשר להאשים אותם בגזענות, אל הם עושים את זה גם לפקיסטנים וגם ל- AOL. בכתובת: http://kline.dal.net/akillinfo.htm יש רשימה של עוד כתובות אסורות. מה אפשר לעשות? איידנט. ב- IRC client כמו מירק זה כבר קיים, וסביר להניח שהמירק שלך (לא משנה איזה שפה הוא דובר) מכיל את זה גם. אם תפתח את Options או 'אפשרויות', מלא את הפרטים שם בדיוק כמו בצילום הנ"ל: http://kline.dal.net/exploits/mirc.gif קח בחשבון שאם יש תוכנת Firewall כזו או אחרת, כולל ICF שבאה עם חלונות XP, זה לא יעבוד (ללא פתיחת פורט 113). נטרל אותם, תקן הגדרות ונסה שוב. אם מישהו יודע לומר לי איך פותרים אותה בעיה ביוניקס, אני אשמח. שמה זה לא כ"כ טריוויאלי.

tzvika pick

New member
../images/Emo9.gif

התשובה שקיבלת מדויקת, מלבד העובדה שדלאנט לא חסמו את הגישה לישראלים, אלא דורשים מרוב הישראלים להפעיל IDENT. הסיבה לכך היא, איזה הפתעה, אוזלת היד של ספקי האינטרנט הישראלים, שמסרבים לטפל בכל מיני קרציות-רשת ששוכנות ברשתות שלהם. הגישה ללקוחות בזק בנ"ל אפשרית גם ללא IDENT, למשל.

JuveFan

New member
ה IDENT כבר פועל אצלי

ואני גם לא משתמש ב FIREWALL. זה עדיין לא עובד. עוד הצעות?

tzvika pick

New member
הממ... כן..

יש ראוטר? תביא תמונה של הגדרות הIDENT אצלך בMIRC ונראה..

tzvika pick

New member
אתה משתמש בחלונות XP

תבטל את הפיירוואל הפנימי של ווינדוס XP, ותוריד פיירוואל נורמלי.

JaneLame

New member
מזל שאתה אומר לי את זה.

תוך חודש אני צריכה להחליף ספק... ניסיתי להתקין Pident על הלינוקס שלי ללא הצלחה יתרה. אם המעבר לבזק בינ"ל יפתור זאת, אני חייבת לך תודה.

tzvika pick

New member
אני אישית לא הייתי עובר ספק אינטרנט

רק בגלל רשת IRC. אבל בעצם, עכשיו שאני חושב על זה....... בעצם כן עברתי פעם ספק בגלל זה
בכל אופן, אני בטוח שיש שרתי IDENT טובים ללינוקס, רק שאני ממש לא מכיר אותם.. שיהיה בהצלחה.

Gothika

New member
לא לכבוד זה אני עוברת

אבל איך אמר חנוך לוין, "ואם למות כמו כלבה, אז לפחות שהטלוויזיה תהיה טלוויזיה".

קופול

New member
אם אתה יכול

אולי אני יכול לעזור לך... אני צריך לראות את החלון שכתוב שם Firewall ו Local info

למעלה