יאללה
גוגל בויז - טאקויה, כי רק לו יש גוגלז מרובעות. וברצינות טאקאטו, כי הוא הכי רגיש כביכול (בכה כבר בפרק ה3 או ה4), ולא כל כך מתאים לנוסחאת הגוגל בויז שהורגלנו אליה ועשתה קאמבק בפרונטיר זאבים בודדים - קוג'י, כי רק לו יש בנדנה (משהו שמייחד אותו בכלל בכל הסדרה, ובין הזאבים הבודדים כי יש לו כובע קבוע (של קואיצ'י לא נחשב, כי הוא איבד אותו די מהר, וזה קבוע) ברצינות - אני חייבת שוב להגיד קוג'י. בניגוד לאחרים, הוא מיוחס יותר לאור, לא רק בגלל שהוא הלוחם האגדי של האור, אלא שלו גם לא היו קטעים שהחשיכה השתלטה עליו. ימאטו - בעונה הראשונה, במערה הזאת לקראת סוף העונה. קן - נו באמת. קואיצ'י - נו באמת שתיים, והוא אפילו הלוחם האגדי של החושך (או איך שלא אומרים בעברית. מעתה ואילך אני אגיד פשוט דארקנס X_X) אצל קוג'י, כל האנגסט והחשיכה בלב שלו דווקא חיזקו אותו, כמו כשהוא נלחם נגד דאסקמון והרצון החזק שלו לחזור הביתה ולהתפייס עם אמו החורגת קראו לכוח מהביצה של סראפימון. בנות - יולי בגלל המשקפיים וברצינות - נורא קשה לי להחליט. ניראה לי איזומי. בניגוד לאחרות, היא לא השתנתה יותר מדי במהלך הזמן שאנחנו רואים אותה. מימי הייתה חייבת להיות בכיינית כל כך וראיתי לא מזמן את הפרק הראשון איתה ב02 ביפנית, ואפילו היא מכירה בשינוי כשהיא נופלת והיא אומרת למיאקו להשאיר אותה מאחור, ואז היא חושבת שהגיע הזמן שאפילו היא יכולה להגיד את זה. רוקי, בגלל שהיא הייתה קיצונית כל כך לזאב הבודד (ניראה לי הכי זאבה בודדה מכולם, אפילו קוג'י כבר יצר קשר בין אם רצה ובין אם לא עם החברים האחרים בקבוצה ואפילו הציל את טומוקי וג'ונפי, קן כולם יודעים, הוא אדיב מכדי לדחות את כולם, וקואיצ'י... נו באמת, הוא לקוג'י כמו דבורים לדבש) אז השינוי בה היה הכי גדול (כמו שאנחנו לומדים בכימיה x_x גם אם תבצע את אותה פעולה כמו חימום לדוגמא על שני חומרים שונים, השינויים שיבואו לידי ביטוי יהיו ברמות שונות. אז בגלל שהיא הייתה הכי זאבה בודדה, אפילו אם היא השתנתה כמו האחרים, היא עדיין השתנתה יותר. (ואיך הגעתי לניתוח מעמיק של רוקי, אני מדברת כאן על איזומי! (חלאס סוגריים!))). סורה השתנתה בין העונות כשהיא נהייתה יותר נשית, וגם בגלל שהרגשות שלה שהיו ברורים יותר כלפי טאי בעונה הראשונה עברו למאט. מיאקו ניראה לי גם לא כל כך השתנתה בסופו של דבר, אבל היא הייתה חייבת להיות פחות מפונקת (הצד שבה שהוא מימי) והיא הייתה חייבת להתחזק, ורואים את זה כשהיא מכניסה לקארי סטירה, כי היא הייתה חייבת לעשות את זה. והיא גם השנייה לסלוח לקן, משהו שמציג על איך שהיא התבגרה, בייחוד אחרי הרגשות העזים שלה כלפיו כשהם גילו שהוא שליט דיג'ימון. אז למה איזומי? היא נפתחה יחסית לאחרים ישר על ההתחלה וככה זה היה עד הסוף. היא יחסית עצמאית, אבל יכולה לסמוך על אחרים. היא גם משמשת כמעין האחות הגדולה לכל אורך הדרך, אפשר לומר שבגלל החוויות שלה היא הגיעה בוגרת, ולכן לא הייתה צריכה להתבגר, ובניגוד לרוקי, לא הייתה צריכה לעבור את התהליך מעבר מזאב בודד לחלק מהקבוצה. אז זה למה איזומי שונה מהאחרות. מגילה X_X