מי יוכל להצביע השנה? 28 במרץ בחירות.
D DaSiLDhoRF New member 23/11/05 #2 מרס* אמן אני.. ואני עושה מכרז על הזכות הצבעה שלי. אם אתם רוצים להצביע ולא יכולים, תציעו לי משהו ואני אצביע במקומכם, הולך?!
מרס* אמן אני.. ואני עושה מכרז על הזכות הצבעה שלי. אם אתם רוצים להצביע ולא יכולים, תציעו לי משהו ואני אצביע במקומכם, הולך?!
H HairyPoota New member 23/11/05 #10 עלה ירוק אחי! ת'כלס..רק להם מהפוליטקאים באמת איכפת ממשו בארץ והם באמת רוצים לשנות אותו
V v i o L e T New member 23/11/05 #5 אם יש לי יומולדת ב17.3 אני יכולה להצביע? , כי לפי מה שהבנתי עושים רשימה כלשהי של מי שיכול להצביע לפני זה...
אם יש לי יומולדת ב17.3 אני יכולה להצביע? , כי לפי מה שהבנתי עושים רשימה כלשהי של מי שיכול להצביע לפני זה...
מ מפריס פרסה New member 23/11/05 #7 התשובה שקיבלתי בנושא בפורום בחירות: "ייתכן והוא נסגר כעת,אולם בכל מקרה שהוא, הוא נסגר תוך התחשבות באלה המגיעים לגיל 18 עד יום הבחירות (ע"פ התאריך העברי). השווה את תאריך לידתך העברי ואת התאריך העברי של ה-28.3 השנה.
התשובה שקיבלתי בנושא בפורום בחירות: "ייתכן והוא נסגר כעת,אולם בכל מקרה שהוא, הוא נסגר תוך התחשבות באלה המגיעים לגיל 18 עד יום הבחירות (ע"פ התאריך העברי). השווה את תאריך לידתך העברי ואת התאריך העברי של ה-28.3 השנה.
I id0a New member 23/11/05 #6 אני, אבל לא כמו דסי אני פותח תחנת הימורים אצלי בכיס מי שרוצה מוזמן להישתתף (הגנה מובטחת מפני המשטרה) - פרטים בהמשך..
אני, אבל לא כמו דסי אני פותח תחנת הימורים אצלי בכיס מי שרוצה מוזמן להישתתף (הגנה מובטחת מפני המשטרה) - פרטים בהמשך..
מ מפריס פרסה New member 23/11/05 #8 אין לכם מצפון! בגלל אנשים כמוכם המדינה נראית כמו שהיא נראית (וזה לא רע ד"א...)