מי יודע

handlessman

New member
איפה את מתכוונת?

בטקס ארצי, כזה שמשודר בטלוויזיה וכל זה, או בטקסים עירוניים פרטיים? כי ברוב הטקסים הנ"ל כל עיר מזמינה את כל ה"זמרים" הכי "חמים" עאלק ותאמיני לי שלכאלה לא יזמינו את דויד (לא שבעינינו הוא לא זמר... פשוט, ואני מצטער שוב להביא את זה לתודעתכם, וזה לפחות מנסיוני האישי - אף אחד לא שמע עליו!...)

glitter8

New member
תיזהר , הסתבכת עם שרית

ואם אני לא טועה הוא מופיע כמעט כל יום עצמאות הוא אפילו הופיע פה לפני כמה שנים

glitter8

New member
מי לא שמע עליו...

והלו מה אתה נעלם ככה מהמסנג'ר? העלבנו?

sarita4

New member
למה אתה עוד שואל למה?

מה זה אף אחד לא שמע עליו? אז תדע לך שהוא הופיע גם בהרצליה לפני כמה שנים ואחר כך בכ"ס ואני אחריו חחחחח אבל בכל מקרה דיויד מופיע ביום העצמאות ואני לא יודעת עדיין איפה

handlessman

New member
לא במובן הזה...

התכוונתי בקשר ל"אוכלוסייה" מסויימת... כל אלה ששומעים רק, אבל רק רוק כבד והיפ-הופ ומזרחית (ותאמיני לי שיש הרבה כאלה), שאם תגידי להם את השם דויד ברוזה, ולדעתי זה מאוד עצוב, הם יחשבו שמדובר ב... לא משנה, אני אחסוך את זה מכם, אבל העיקר שאנחנו ועוד הרבה מסוימים אחרים אוהבים אותו וזהו. יאללה זזתי להירשם לתיכון...

YulaShpil

New member
שמעו גם שמעו, והוא אף הופיע

לפני כמה שנים הוא הופיע בנתניה, על חוף הים, וכן, אני מתכוונת שבנו לו במה מיוחד על החוף, ממש כמעט על המים, והקהל ישב על החוף מולו... ההופעה הכי מיוחדת שהייתי בה עד כה!

YulaShpil

New member
../images/Emo13.gif מגניב!

אז יכול להיות שנפגשנו, עוד לפני שנפגשנו

glitter8

New member
אין

עמריקי, תדע שאני עוד לא פגשתי מישהו שלא מכיר את דיויד ברוזה. ואם יש כזה, אז כדאי שנעשה לו הכרה. שרית, תעדכני לגבי יום העצמאות - אם זה איפה שהוא קרוב - נגיע!! מה עם מצדה ???? תדע עמריקי, שלדעתי עוד לא היתה, אין ולא תהיה הופעה כמו במצדה!!!!!!

handlessman

New member
אז תחליפי משתמש!

תסתכלי בדף הזה בפינה השמאלית העליונה רשום איפשהו "החלך משתמש" - תלחצי על זה ותרשמי את שם השם משתמש שלך ואת הסיסמה וזהו.

handlessman

New member
לא אמרתי שיכולה להיות הופעה יותר...

ובקשר לדבקר הראשון - ברור שאנשים שמעו את השם הזה, אבל הם לא יודעים מי זה... ויש כאלה שאפילו לא שמעו את השם הזה בכלל, חוץ מלאחרונה - והכוונה היא לזאטוטים של ענבלי...

למעלה