מי יודע

dragon4u

New member
מי יודע

אתמול הייתי אצל הרופא שלי ( הרגיל לא נוירולוג) והוא אמר שכנראה ישללו לי את רשיון הנהיגה לשנה. מישהו פה מכיר את התהליכים לאחר תאונה כמו זו שאני עברתי: הרכב נמצא בתעלה, ללא נזק לרכב, ללא נזק לנהג(אני)וללא צד ג' מעורב.

חייםלוי

Member
מנהל
החוק אומר שנהג שיש לו אפילפסיה לא יכול

לנהוג. הרישיון מוחזר אחרי שנה בה אין לו התקפים.

dragon4u

New member
תודה חיים

מתי יתארח בפורום שלנו נוירולוג שמתמחה באפילפסיה????

חייםלוי

Member
מנהל
יש לנו שני נוירולוגים קבועים בפורום

האחד ד"ר היימן מומחה לילדים והשניה - ד"ר קיפרווסר מומחית למבוגרים. השרשורים אתם בכל יום חמישי. למעלה בראש הדף אתה יכול לראות את כל שרשורי הנוירולית שהיו עד עכשיו מרוכזים בקובץ אחד.

dragon4u כמה שאלות

1.האם אתה בעצמך דיברת עם המשטרה? 2.האם בביה"ח דיווחת שאתה פצוע כתוצאה מתאונת דרכים? 3.האם הרופא שאתה כותב עליו העביר דיווח למשטרה או למשרד הרישוי? אם תכתוב את התשובות לשאלות האלה ניתן יהיה למצוא תשובות יותר חדות לשאלות שלך. הדבר החשוב כעת הוא, שאתה מרגיש טוב ומתחזק ושלא קרה לך או לאחרים שום דבר, תרגיש טוב...

dragon4u

New member
קצת תשובות

לקח לי קצת זמן לראות את השאלות שלך... 1. דיברתי עם בוחן תנועה במשטרה והוא אמר שמשרד הרישוי יפנה אליי 2. בביה"ח אני לא דיווחתי על כלום כי הייתי מסטול, אבל בסיכום אשפוז כתוב כך ואני מצטט: " הנ"ל התקבל למחלקתנו דרך מיון לאחר אירוע של איבוד הכרה, ייתכן התקף אפילפטי, אשר התרחש בעת נסיעה ברכב. אין פרטים אחרים לגבי האירוע" . 3. אני לא חושב שברופא שלי דיווח למשטרה.

יתכן מאוד

שמשרד הרישוי ידרוש ממך להפקיד את הרשיון בידיהם, ולהמתין שתחלוף שנה מיום ההתקף שקרה לך ושדווח במסמך השחרור הרפואי. לאחר השנה ידרשו תהליך של הצהרה בפני נוטריון ואישור נוירולוג כתנאי להחזרת הרשיון. אולי יש מקום להסביר שאתה מאוזן בד"כ ושמדובר בארוע נקודתי שארע עקב שינוי בטיפול תרופתי אם סביר להניח שלא יהיה לזה משקל, כפי שאתה בוודאי מכיר את המציאות.

למעלה