מי יודע...?

kokonet

New member
מי יודע...?

באיזו טלנובלה הכירו פאבלו ונטליה? האם זכורים משפטים שאמרו השניים על האהבה הזאת? המון תודה

$ מעיין $

New member
אפרופו נטליה ופאבלו..

באתי לרשום לכם שאם מישהו פיספס אתמול את המגזין בערוץ ויוה.. שיראה היום ש"ח (ב-13:50) כי הראו את נטליה.. לא זוכרת כ"כ מה היא אמרה (אם אני לא טועה היא דיברה על הטלנובלה של פאבלו, "רסיסטירה") מה שאני זוכרת זה ששאלו אותה שם אילו היו מציעים לה לככב לצידו של פאבלו אצ'ארי, היא הייתה מסכימה? (לא אגלה לכם מה אמרה :)

niravital

New member
אני יודע את התשובה

למרות שלא ראיתי
ובגלל שגם השידור חוזר כבר היה, אז למי שלא ראה אני אגיד שהיא סירבה באופן תיאורטי להצעה התיאורטית משום שלטענתה אם זה היה קורה אז היו מתמקדים בקשר שהיה להם בעבר ולא בטלנובלה

נטי ומר אצארי הכירו ב....

אז ככה מתחיל הסיפור
האמת שהם לא ממש הכירו בטלנובלה... 4 ימים אחרי שנטי הצעירה והיפה הגיעה בגפה לארגנטינה (איזה תיאוריים טראגים
) היא הלכה למשרד אמרגנים...ושם היא פגשה את מר אצארי... הם אמרו שזאת הייתה אהבה ממבט ראשון... וזהו... והטלנובלה שהם שיחקו בה "יחד" הייתה "לב בלתי נישג להשגה" ונטי רק הייתה ניצבת אבל כמו שכולם יודעים היא לא יכולה לסתום ת'פה להרבה זמן ולכן המפיקים נתנו לדמות שלה כמה שורות
ונראה לי שבטלנובלה הם כבר הכירו...כאילו זאת לא הפעם הראשונה שהם נפגשו... מקווה שעזרתי, סיון

niravital

New member
חחחחח, אם כבר טעית, אז תכתבי

"לב בלתי נישג לנתינה"
סתם סתם, צריך להחליף את ה"נישג" ל"ניתן"
ואני גם חשבתי שהם הכירו בטלנובלה, אבל טוב ללמוד דברים חדשים

למעלה