מי יודע?!?!?! מי שיודע יכול לשלוח לי את הלינק לBFPE אני חייב את המשחק הזה?!
S Ssj Yaniv New member 4/9/03 #1 מי יודע?!?!?! מי שיודע יכול לשלוח לי את הלינק לBFPE אני חייב את המשחק הזה?!
A ashkeloni New member 5/9/03 #2 קבל... WWW.EBFP.ORG אם הלינקים לא פועלים לך באתר אז תגיד (כי לחלק מהאנשים זה לא פועל..לי אישית זה פועל בסדר גמור...)
קבל... WWW.EBFP.ORG אם הלינקים לא פועלים לך באתר אז תגיד (כי לחלק מהאנשים זה לא פועל..לי אישית זה פועל בסדר גמור...)
L lgmtk New member 5/9/03 #3 ../images/Emo32.gifרק עכשיו שמתי לב שיש לך משפט ביפנית אבל-WTF?????? למה הוא חצי קאנג'י חצי היראגאנה חצי אנגלית?????????? למה לעזאזאל???
../images/Emo32.gifרק עכשיו שמתי לב שיש לך משפט ביפנית אבל-WTF?????? למה הוא חצי קאנג'י חצי היראגאנה חצי אנגלית?????????? למה לעזאזאל???
A ashkeloni New member 5/9/03 #4 נו..... כתבתי משהו בשביל חברה שלי... אבל את השם שלה אי אפשר לכתוב ביפנית... יענו השתמשתי באיזה אתר שמתרגם...אז ככה זה יצא... ותאמין לי...כל זה יפנית... ואני לא יודע על מה אתה מדבר בקשר לקאנג'י וכל שאר הדברים האלה...
נו..... כתבתי משהו בשביל חברה שלי... אבל את השם שלה אי אפשר לכתוב ביפנית... יענו השתמשתי באיזה אתר שמתרגם...אז ככה זה יצא... ותאמין לי...כל זה יפנית... ואני לא יודע על מה אתה מדבר בקשר לקאנג'י וכל שאר הדברים האלה...