מי יודע?

crane

New member
מי יודע?

לפני 6-7 שנים שודרה תכנית בת שלושה פרקים על סין ותרבותה בחינוכית 23. אחד הפרקים עסק באומנויות הלחימה הסיניות. למישהו יש מושג על מה מדובר ואיך אפשר להשיג?

bennyTKD

New member
ירידה באפלה

אני לא יודע אם לזה אתה מתכוון, אבל היו בנשיונל ג'אוגרפיק 3 תוכניות בנושא. אחת על קונג פו ונזירי השאולין ועוד. השניה על השאלה המעניינת האם אומנויות הלחימה המסורתיות מספקות הגנה יעילה בקרב רחוב, ומול סכין/אקדח. השלישית, לדעתי המעניינת ביותר, על איך ולמה עברו והתפתחו הקרבות בזירה מקרבות רגילים (נניח קרבות קיקבוקסינג, קרבות קראטה וכו') לקרבות מעורבים (כמו שיש ב- UFC, PRIDE וכו', כלומר קיקבוקסינג נגד קראטה נגד ג'יאוג'יטסו וכו'). יש לי קלטת וידאו עם 3 התוכניות. אוכל להשאיל לך אותה. אני מאיזור המרכז. בני

לא יודע על מה אתה מדבר

אבל לאחרונה היתה סדרה של שלושה פרקים שעסקו בקונג פו: מיתוס ולוגיקה סודות הצ'י המסתורי עסקי הקונג פו. אשמח להשאיל לך את הקלטת תמורת חפץ בעל ערך סנטימנטלי זהה (מטריה, נניח...
)

סייפיי

New member
אגב נשיונל ג'יאוגרפיק

היו היום בבוקר ואתמול בערב תוכניות די מקיפות על אמנויות לחימה (יחסית לתוכניות טלויזיה) בהפקה ישראלית. אם יהיה שידור חוזר- אני ממליץ לכם לראות, למרות שאני מניח שהרבה זה לא יחדש לכם...

crane

New member
זה לא זה...

ואתה באמת חושב שלמטריה שלי יש ערך סנטימנטלי זהה לחופן קלטות?! עכשיו אני באמת כועס

למעלה