מי יודע

• פותח הנושא odery
  • פורסם בתאריך

odery

New member
מי יודע

12,זה השיר המעולללה של אבי מאברהם.מה זה הקצב הזה(בוסנובה)? מה זה הלחן הזה(מושלם)? נראה אתכם רוקדים בקצב של הגאונות הזו.אחרי 3 חודשי סלסה אני בקושי מסתדרת עם הקצב של מי יודע.אבי שאלוקים ישמור אותךךך יא אני קצרת נשימה.רקדנים,להתחיל להתאמן עד הסבב של אבי.חצי שאלה-לא אמור להיות איזשהו קשר בין המילים ללחן? ועוד אחת,יש איזה חצי אלמנט שחוזר גם במי יודע וגם באיך זה שפתאום,לא מצליחה לשיים ,מישו?

אם היה לי את אברהם...

הייתי עונה לך בדיוק איך רוקדים את מי יודע אך גם את זה אין לי ובכ"ז אענה לך לפחות מהידע שהדביקו לי פה עפ"י התואר המונפץ "הרקדן" אפשר לרקוד כל דבר מתוך הנשמה...

odery

New member
יופי צ

גאון,הרי אתה רוקד לשם שמים(משלומך אנה?) כך שהקצב לא בראש מעינותיך.אני מדברת על כאלה עממים,מזרחיים,לא מורמים מעם כמוך : )

אינני מורם מעם ובטח שאינני צדיק או גאון...

ההפך הוא הנכון קטונתי מכל האנשים... ובנוגע לשאלתך? האם למי שנהנה בעולם הזה מורידים מהשכר בעולם הבא? עפ"י מה שידוע לי הקטן (אין קשר משפחתי ל"אני ה קטנה"): מכיוון שתורתנו היא תורת חיים אין איסור להנות ממה שקיים בעולם הזה הוא נברא למעננו וזאת כדי שנעשה נחת רוח ליוצרנו ונקדש את שמו בעולם. האיסור להנות בעולם הזה קיים בדתות אחרות (נצרות, איסלאם) אך ביהדות אפילו נזיר שמתנזר מתוך קדושה מביא קורבן חטאת (שזה קורבן שמביאים לאחר חטא מסוים) כשמסיים את ימי נזירותו משום שמנע עצמו מהנאות העולם... אז לגבי שכר העולם הבא אני לא יודע משום שלא התעסקתי בנושא (יש לי הרבה דברים ללמוד קודם) אך ממה שנראה לי לעניות דעתי המצומצמת והאנושית לא "מקזזים" שכר בעולם הבא משום שנהנית ובטח שלא אם ההנאה היתה בהופעה של עמיר בניון. זו דעתי האישית ואני ידוע כאחד האדם ואולי אף פחות מזה...

למעלה