מי יודע??

• פותח הנושא moya
  • פורסם בתאריך

moya

New member
מי יודע?? ../images/Emo35.gif

היי לכולם. די חדשה בפורום הנפלא הזה.. למרות שעדיין בארץ ומחפשת לי את הדרך לחיים בארה"ב. האם מישהו מכיר LIVE-IN או מישהו שבעצמו כזה פה בפורום? אני חושבת להתחיל את דרכי בצורה כזו.. אבל לא ממש יודעת במה התפקיד (מלא האחריות הזה מיותר לציין) כרוך???? אז אני ממש אשמח אם תוכלו לעזור לי!!

Sharon_1

New member
לדעתי, כדאי לך לפנות לחברות השמה

מהארץ. ולמה? קודם כל - יש לך אישור עבודה. דבר שני -את מקבלת אישור לטיול של 1/2 שנה לאחר שנת העבודה. דבר שלישי - משכורת מסודרת ועבודה מסודרת. לא יכולים לזרוק אותך פתאום מהבית, ואת יודעת שפעם בשבוע את מקבלת את השק שלך וזהו. אי אפשר לשחק איתך. דבר רביעי - כל התפקידים שלך מעוגנים בחוזה. עד כמה שזכור לי את לא צריכה לנקות את הבית וכו´. שעות העבודה שלך מסודרות, ימי החופש שלך מסודרים וכו´. בהצלחה!! נ.ב. נדמה לי שיש חברה כזו בת"א ושמה "שילוב". בכל מקרה יש המון מודעות בעיתונים (דרושים).

moya

New member
תודה ../images/Emo8.gif

את יודעת מה עושים אם זה לא מסתדר??

Sharon_1

New member
מה ז"א לא מסתדר? למה שלא יסתדר?

בכל מקרה - אם את רוצה לעבוד בתור LIVE IN בלי קשר לסוכנות בארץ, את עושה את זה בלי אישור עבודה (לא נותנים אישור עבודה לזה), ולוקחת סיכון (שלא יתנו לך את הזכויות המגיעות לך. שיפטרו אותך פתאום וכו´), את יכולה למצוא מודעות דרושים כאלה בעיתוני הדרושים של אמצע וסוף השבוע, או בעיתון ידיעות אחרונות של ארה"ב, או בעיתונים יהודים בארה"ב (במידה והאנגלית שלך מספיק טובה ואת יכולה לעבוד אצל יהודים ולא ישראלים בהכרח). אשמח לעזור עוד - אם אוכל. בהצלחה!

moya

New member
כשלא מסתדר

יכולות להווצר כל מיני בעיות כשלא מסתדרים עם האנשים שאצלם חיים, או פתאום מבינים שזה לא באמת מה שאני רוצה לעשות וכ"ו.. אני מניחה שמהארץ הכי כדאי להכנס לכזו עבודה.

Sharon_1

New member
תמיד יכולות להיווצר בעיות?

למה להיות פסימיים?! ואולי דווקא בגלל זה כדאי ללכת דרך חברה, ואם את לא מסתדרת עם המשפחה או משהו כזה, את פונה לחברה ומבקשת שיחליפו לך משפחה. צריך לבדוק את החוזה ולראות אם זה אפשרי. את צריכה לחשוב טוב טוב אם זה מתאים לך לפני שאת עושה צעד כזה. מפני שזו עבודה לא קלה, מה גם שלהתחיל בארץ חדשה זה לא קל. מצד שני, את מגיעה למקום שיש לך בו בית ותמיכה (בתקווה) ואת יכולה להתחבר עם אנשים. אבל - את לא צריכה לחשוב שזה כ"כ פשוט לקום וללכת. תחשבי על המשפחה, על הילדים - שבטח תיקשרי אליהם - ופתאום כי לא מתאים לך או קשה לך - את הולכת. אני לא רוצה לדכא אותך - אבל תחשבי על זה טוב. בהצלחה!!

Yaniv-DC

New member
רק דבר אחד קטנטן

לא להעיז ללכת ל- UNITED JOBS בת"א. הם חבורת נוכלים שבקרוב יעשו עליהם כלבוטק... בהצלחה!

moya

New member
יש הצעות לאן כן ללכת??

חוץ מהחברה שדיברנו עליה כמובן...

למעלה