מי יודע...

M r s S m i t h

New member
אהמ,נראה לי מפריז..לא?...

אני ערה כי מנסה להחזיר קומונה שלי ששבקה חיים רק בגלל תלונה של איש אחד שלא ממש שפוי...רק תקראו את המקרה שקרה לי: כמנהלת קומונה וגולשת בעיקר הופתעתי מחוסר צדק בהחלט בהחלטתם של אחראי הקומונות לסגור את קומונה "שקט" ששימשה כגשר לקירוב בין אנשי קהילת הדממה חירשים וכבדי השמיעה בישראל במגוון של גילאי צעירים. גולשים מסרו לי דרך מסרים מידיים שהם מתוסכלים מהחלטה שלכם שהינה מוטעית לגמרי. ורוצים לראות את קומונה שוקקת חיים בטרם ימי אוקספורד. אני כמנהלת בעזרת גולשי קומונה עשינו מאמץ ניכר להתעלם מגולש מטריד זו ולהמשיך ברוח יצירה בקומונה אך כרעם ביום צלול נפלה הודעה ללא התרעה על סגירת קומונה לכן כולנו כאחד דורשים להחזיר את קומונה לאור. ואם כבר מחזירים את קומונה אז נבקש גם לחסום את אוקספורד מקומונה לצמיתות, בטוחני שאתם מודעים לזהות אוקספורד ופועלו התעלקויות ברחבי אינטרנט בישראל בשנים אחרונות. בכבוד רב סוזי ובשם כל גולשי קומונה שקט כל התגובות להודעתי אם אתם חושבים שזה לא בסדר שאחראי הקומונות החליט לסגור את הקומונה רק על דעת עצמו מבלי לחקור לעומק את העניין, אז אנא תסמנו וי ותביעו דעתכם החשובה.

E

Elektra Natchios

Guest
|מרימה גבה|

אורלי, היכן היית כל הזמן הזה? לקוח ממגזין Vanity Fair. לא יכולה להצביע על תאריך מדויק (אי שם בשנת 2005).. לצערי ארכיון אנג'לינה נלקח ממני

¥EleVatioN¥

New member
לאדעת../images/Emo129.gif

הייתי בשוק שלא יכלתי לזהות מאיפה התמונה לאדעת זה נראה לקוח מאיזה סרט או משו בגלל זה זה מבלבל כזה

ענבר1

New member
לפי הפסלים זה נראה מהסרט

העורב..או אפילו ספיידרמן... אולי התמונה צולמה על הסט של סרט חדש שלה?

NAJ

New member
היי לכולם!

שלום שלום שלום לכל הפורום! הייתי בהפסקה די ארוכה מהפורום (בפסח בערך...) והחלטתי לחזור! הייתי די עסוק ומממש לא היה לי זמן לפורום אז לקחתי הפסקה. עכשיו שכבר חופש גדול אני חוזר ומקווה שאני אצליח להסתגל שוב אליכם
והנה לכל החדשים קצת פרטים על עצמי: שם:ניר גיל: עוד חודשיים 13 אני אוהב מאוד את אנג'לינה ג'ולי (ואת לארה קרופט במיוחד
...) ואני הכי אוהב את הסרט נערה בהפרעה, וזהו זה קצת פרטים עליי... ויש לי שאלה אחת קטנה... אורלי איך את מנהלת לעזאזל?! אז, זהו... מקווה שלא יהיו לי עוד הפסקות כאלו

ניר, אני הייתי שבוע בחו"ל אז אורלי

עזרה לחני בזמן העדרי ועוד מעט היא תחזור למצבה הרגיל

Mp3 GiRl

New member
../images/Emo85.gifהפסלים......

דומים לפסלים שיש בקליפ של לינקין פארק- in the end

Ma E

New member
ממר וגברת סמית

לא מהסרט עצמו אבל מאחד הסטים של התמונות מסביב
אני בטוחה ב99%

למעלה