מי יודע מנין זה לקוח?

מי יודע מנין זה לקוח?

לצערנו הם חשים נאמנות וצמידות לאדמה הגרמנית יותר מרוב הגרמנים כאן ולכן כנראה ינצחו אותנו בסוף. לכן אני בעד פתרונות אחרים שאותם הבעתי כאן פעמים רבות שכוללים בעקר הגבלת ילודה (אפילו בצורת עיקור כפוי ) , הסרת שרותי הבריאות הגרמניים הטובים ביותר מהם אם לא יסכימו לנאמנות מוחלטת לרייך ומילוי כל החובות כאזרחים ואם לא יסכימו אז שישריצו את וולדותיהם בבתי חולים או בבתים שלהם כמו שהיה פעם ואז תמותת התינוקות אצלם תגדל (אגב בראשית המאה ה 20 תמותת התינוקות אצלם היתה כ"כ גדולה שאיזנה את ההשרצה המטורפת של תתי חיות הרצח האלה ) וכמובן אני בעד השבת מלחמה שערה כמו שצריך ולא כמו שהממשלות הפושעות עושות בשנות הפשעים הנוראים שהם מבצעים נגדנו ואז ניגבה מהם מחיר של עשרות ומאות אלפי הרוגים , מה שיאזן את המלחמה הדמוגרפית השטנית שלהם נגדנו . הם חייבים להפנים שנהם ישלמו במאות אלפי קורבנות !! לדעתי המלחמה הדוגרפית שהם מבצעים נגדנו בחסות ה"רחמנות " הגרמנית וחוסר האונים של ממשלותינו ובנוסף בשליטת השמאל בתקשורת וברב הממסד הקיים היא שטנית ואיומה לא פחות מהשואה שבוצעה נגדנו במלחמת העולם הראשונה ומטרותיה חיסול הזהות הארית של הרייך הגרמני ולכן מחייבת תשובות דראסטיות מקבילות מצידנו . מישהו יודע את התשובה?

השאלה צריכה להיות אחרת:

מי ישרוד בקצב הזה?? ומי אתם רוצים שישרוד.? אנחנו או הפלסטינאים? אם נברח מהאמת נפסיד בקרב. ואני יביא את תשובתי מהאשכול הקודם -------------------------------------- הרי גם השמאלנים יודעים שהמלחמה שהפלסטינאים הכריזו עלנו כלולה בבטן של האם הפלסטינאית אם את זוכרת את הנאום בשנות ה90 של ערפאת בו אמר: אנחנו ננצח בזכור הרחם של האם הפלסטינאית גם עם נברח מהאמת הכואבת וההשוואה הקשה...אי אפשר לברוח מהאמת הם ינצחו אותנו בזכות הרחם שלהם כ פלסטינאי יש לו 2 נשים מכל אחת הוא משריץ 10 ילדים... 2 הוא תורם לפיגועים... והרי אנכנו במאזן דמוגרפי קשה שמסכן את מדינת היהודים יש רק פיתרון נכון והומני יחיד לא עיקור חלילה ...רק גירוש למדינות ערב תוך פיצוי כספי ולא..נאבד את הזהות היהודית שלנו תוך פחות מעשור.

מדינה פלסטינית נפרדת היא הפתרון

ולא שליטה ישראלית על כמה מליון פלסטינים. והחלומות הרטובים של המטורפים על עיקורים המוניים, גירושים המוניים ופגיעה ביילודים אינם טובים בכהוא זה מהחלומות של החלאות בשנות ה30 בגרמניה. והחולמים האלה אינם שונים המחולמים ההם. אותו הזבל.

או אנחנו אן הם..כל השאר הזיות

אין מצב לקיום שני מדינות...חלומות הרטוב של השמאל זה השמדת מדינת ישראל וזה לא יהיה על אפם וחמתם. רק פתרון יחד לבעיה גירוש המוני ...אייך אמר ליברמן.. פינויי פיצוי... בערך לזה אני חותר...

Leibovitz

New member
אני שמח יקירתי שסוף סוף את תומכת

בדעתי....... ולהלן סיכום הדרך הנכונה לשלום: * יהודי כערבי יהיו רשאים לנוע בין שתי המדינות ע"פ הנהוג כחוק בין מדינות מתוקנות ואמנות האו"ם. כל יהודי וערבי יוכל לפתוח עסק במקום בו הוא רוצה, בכפוף לחוקי המקום. אין מקום להשית מגבלות על רקע דת, גזע ולאום. בסך הכל הכלכלות של שתי המדינות תהיינה באופן טיבעי מחוברות בתנאי שלום, ואפילו שהכלכלה של ישראל מתקדמת וחסונה הרבה יותר. דווקא כלכלה יציבה תיתן לפלסטינים סיכויי הצלחה גדולים יותר, שכולל גם סיוע חיצוני הולם כתנאי לפשרה המדינית - לאומית. * אשר על פי כן, האיום הדמוגרפי כבר לא יהיה קיים יותר. בהפרדת הזהות המדינית אנחנו מנטרלים את אלמנט גודל האוכלוסיה היהודית/ערבית והיא לכן נותרת מחוץ למשחק הפוליטי. בכך אנחנו מוציאים עוד אבן ריחיים כבדה (או פצצת זמן מתקתקת), ומקלים על המשחק הפוליטי השוטף ביננו לבין הפלסטינים. * במקרה שאחת המדינות לא עומדת בהסדרים ומחליטה לאיים על קיום האחרת, הרבה יותר קל יהיה להתמודד עם גבול אחד וברור בין שתי המדינות בעלות זהות לאומית ברורה. זה יקל על שמירת רף נמוך של טרור במידה ויהיו עדיין תנועות טרור. מרגע זה ואילך כל סכסוך יהיה סכסוך בין מדינות, צבא מול צבא. השיקולים לנקיטת אמצעים אלימים יהיו כבדים ויקרים יותר וממשלות יצטרכו לקבל החלטות ולשאת בתוצאות. כל מדינה תהיה אחראית לדכא ארגוני טרור ושנאה בתוכה. ישראל תדכא ארגוני שנאה יהודיים וערביים בתוכה, ופלסטין תדכא ארגוני שנאה ערביים ויהודיים בתוכה. יתקיים שיתוף פעולה צבאי, משטרתי ומודיעיני בין שתי המדינות. רק הפתרון הזה הוא הפתרון הטוב והנכון לאורך זמן. הפתרון הזה נותן מוצא לחיים תחת זהות לאומית ובשלום תוך שהוא לא פוגע בניכסי הפרט ובחופש הבחירה שלו. הוא נותן שתי מדינות לשני עמים על כל המרחב של פלסטין-א"י ההסטורית. הוא נותן סמכויות מדינה לכל עם. ויותר מכך, ברמת הפרט הוא לא משנה כלום באורחות החיים של שני הציבורים. כל ערבי וכל יהודי ימשיכו לחיות את חייהם כתמול שלשום בבתיהם, יעבדו באותם מקומות עבודה, ילמדו באותם בתי ספר ויבלו ויריבו באותם דיסקוטקים ומועדוני לילה. רק הזהות הלאומית-מדינית תתעדכן, ותוסיף גב תומך ובטוח לכל אדם ולכל אזרח בישראל ובפלסטין. בכך תתגשמנה השאיפות הלאומיות, דתיות, פוליטיות של כל אחד ואחד. לדעתי ככל שאנחנו מתקשקשים בפתרונות ביניים אנחנו קוטלים חיי אדם אחד לשני, ונעים מאופציה א' לאופציה ב' וכולן מפנות עורף. אי אפשר לבנות שתי מדינות כשהאחד מגדיר את עצמו בן לאום של המדינה שממול, אבל לא מקבל את זכויותיו והגנתו ממנה. ערביי ישראל מרגישים זרים ומקופחים ויהודי השטחים וישראל ושיטחי 48' מרגישים כמטרות נעות לרובי שנאת הפלסטינים. מן הראוי לקדם את הפתרון הזה. במידה ולא תיצלח הדרך המדינית, והפלסטינים יחדשו מלחמתם, הרי שיש לממש זאת חד צדדית. במהלך מלחמה ולאחר חיסולים ממוקדים ורבים ככל הניתן והברחת פושעים ומחבלים ערבים לירדן, מצרים ותוניס, יש לבצע תוכנית פינוי-פיצוי הומניטרית לערביי השטחים וליישבם בירדן בהליך פינוי מהיר. אח"כ לסגור את הגבול על נהר הירדן והערבה ו"לחכות לטלפון מחוסיין". http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=565&msgid=64128749

WELL יקירי, אתה כמעט משכנע ../images/Emo6.gif

יש לנו מחלוקת קטנה בענין הגיאוגרפי, נדמה לי... "יש לבצע תוכנית פינוי-פיצוי הומניטרית למתנחלי השטחים וליישבם בנגב ובגליל בהליך פינוי מהיר. אח"כ לסגור את הגבול על נהר הירדן והערבה " ולטלפון מחוסיין...אפשר לחכות!
מה דעתך?

Leibovitz

New member
אינני יודע מי תומך בהתנחלות ערבית

בנגב ובגליל. אפילו פרס לא מדבר על זה.

אני תומך בכל התנחלות מנהר פרת עד

נהר אחידקל אם את נותנת תשובה דמגוגית ביותר וצבועה אז כניראה גם לי מותר:}

למעלה