מי יודע? מי מכיר?

מי יודע? מי מכיר?

קניתי היום דיסק ELVIS PRESLEY The Best Collection עם 22 שירים של אלביס. חלק גדול מהשירים זה נשמע כאילו לא אלביס שר אלא מישהו עם קול מאוד דומה. מישהו מכיר את הדיסק הזה? האם יכול להיות שזה דיסק עם חקייני אלביס? הדיסק הוא של טייפון רקורדס ולא כתוב שנת הוצאה של הדיסק או משהו כזה.

אם זה מתחנה מרכזית ?

אז קרוב לוודאי שיש זמרים(לא מקוריים) שרים שירים של זמרים (חקיינים) לגבי אלביס תמיד כדי על המקור אמיר

הדיסק נראה מקורי לגמרי ../images/Emo12.gif

רק שחוץ מאיזה שלושה שירים שאר השירים זה לא נשמע הקול של אלביס. גם משהו בביצוע קצת מוזר. אבל כבר נאמר לי פה לא פעם אחת שאני לא מכירה מספיק את אלביס בהופעות אז אולי כך גם בדיסקים

יייייששששש!!!!!! תשובה לגבי המועדון

קיבלתי היום במייל את התשובה הזאת: Jenny, I have sent the paperwork. You should be receiving it soon. You can name your fan club anything you want.... as long as it is respectful. Let me know if there is anything else I can do to assist you. Thanks, Leslie Taylor Fan Relations Dept. Graceland Division Elvis Presley Enterprises, Inc. [email protected] ובקיצור: הניירת לצורך פתיחת מועדון מעריצים בישראל נשלחה אלי. בתשובה לשאלתי לגבי מי בוחר את שם המועדון והאם השם שבחרתי למועדון מקובל קיבלתי את התשובה שאפשר לקרוא למועדון באיזה שם שרוצים כל עוד זה שם מכובד. ועוד הוסיפה הבחורה מיח"צ מועדוני מעריצים שהיא תשמח לסייע בכל דבר שאצטרך בעניין המועדון. אני כבר מתה שגיע המכתב ממנה

me22f

New member
סבבה :)

אבל לא מצא חן בעיניכם long live Elvis/the king fan club?

אני לא יודעת לגבי האחרים

אמנם זה לא יותר ארוך ממה שנבחר אבל זה נשמע באוזן קצת כבד וזאת רק דעתי.

הלוגו זה סתם בשביל התמונה ../images/Emo3.gif

זה לקוח מתוך האתר elvis.com הנה רעיון ללוגו בשבילנו. אני אנסה לעבוד על הלוגו הזה כדי שיהיה מתאים למועדון שלנו.

והנה כרטיס המועדון המשופר

הכנתי אותו בקובץ WORD זה עדיין כרטיס זמני עד שנוכל להכין כרטיסים באיכות טובה. נכון לעכשיו כל מי שנרשם אצלי יקבל בדוא"ל קובץ עם הכרטיס ויוכל להדפיס לעצמו. הכרטיס יהיה דו-צדדי, כאשר בצד אחד פרטי החבר ובצד השני הלוגו וכתובות אתר אלביס הרשמי וכתובת הפורום שלנו. מי שמעוניין יוכל לעשות עטיפה בלמינציה כדי שיישמר טוב. מאחר והרעיון הוא לא לגבות בשלב זה כספים למועדון, בלתי אפשרי להכין כרטיס איכותי. רציתי משהו רשמי שיהיה בתור התחלה. בכרטיס יש לוגו של תפוז בצד של פרטי החבר ולוגו של אלביס בצד השני. אם במקרה אתם לא רואים את אחד מהם, תודיעו לי שאני אדע לסדר את זה. כבר קרה לי שהדבקתי תמונה במסמך WORD וכשהבאתי את קובץ למחשב אחר התמונה לא עלתה כי התמונה היתה שמורה במחשב שלי ולא על המסמך עצמו. אני מודעת לכך שעשויה להיות תקלה. בכל מקרה, כל תגובה בנוגע לעיצוב של הכרטיס תתקבל כי אני רוצה שיהיה כרטיס בעל מראה מכובד ולא סתמי. אני אשמח גם לקבל סיוע מגרפיקאים שאולי יכולים לעצב בצורה יפה ומכובדת את הכרטיס.

מצויין ../images/Emo45.gif אני יודעת מה השתבש:

כשהקטנתי את השורה אצלי במחשב כנראה שמחקתי בטעות חלק מהקישור. עכשיו זה בסדר.

אה, פתאום שמתי ../images/Emo23.gif ש...

הכרטיס העליון יוצא קטן מהתחתון (לאחר השינוי. צריך להגדיל בהתאם את החלק העליון.

גם היום קניתי דיסקים וDVD

קניתי דיסק כפול של אלביס ELVIS FOREVER מסתבר עכשיו שהדיסק הזול שהתלוננתי ששומעים בבירור שזה לא אלביס, כתוב ממש בקטן שזה diskcover כלומר זמרים ששרים משירי אלביס. קניתי היום גם 2 DVD: ELVIS in Hollywood THE 50's ELVIS THE GREAT PERFORMANCES - FROM THE WAIST UP גולת הכותרת מבחינתי היתה הזמנה של BOX SET של That's the way it is שכולל את ה DVD, דיסקים שונים, פוסטר ועוד לא יודעת מה בדיוק. הסט הזה עולה 260 ש"ח כאשר הDVD לבד עולה 170 ש"ח. תוך 3 חודשים הסט יגיע לחנות והם יצרו קשר שאגיע לקבל את הסט. יש באוזן השלישית קלטות אלביס להשכרה: סרטי קולנוע בכיכובו, הופעות ומאחורי הקלעים. לקנייה יש רק בהזמנה ואז זה יוצא יותר יקר וצריך לחכות 3 חודשים שזה יגיע. למי שגר קרוב לשנקין ויש כרטיס אשראי, שווה לעשות מנוי שם כדי לשכור את הקלטות האלה. מצאתי שם כמה ממש מיוחדות.

למעלה