מי יודע מי מכיר ?

• פותח הנושא Gep
  • פורסם בתאריך

Gep

New member
מי יודע מי מכיר ?

אני מחפש חומר כלשהו או אתר שמתעסק בלמצוא את החסרונות של מצלמות דיגיטליות, אני רוצה לדעת מהן החסרונות של ה- G5 של קאנון, אני יודע שהיא מצלמה מדהימה ומצויינת - אבל מה לגבי החסרונות שלה ? ואם כבר על הדרך - אני מחפש גם מידע לגבי מדדים של כרטיסי קומפקט פלאש, איזה חברה היא מהשולטות בתחום של מהירות ואחריות ? תודה מראש לכולם על ההתייחסות !

© DrorZi

New member
היא לא יודעת להזמין פיצה

וזה באג רציני אתה יודע כמה פעמים באתי להזמין פיצה וכל מה שהיה לידי זו המצלמה והטלפון היה בחדר השני
ניסיתי לחייג 1700506070 עם המצלמה ופשוט לא הצלחתי זה הביא לי את העצבים יותר מפעם אחת, לקחתי אותה ואמרתי לה "עד שאת לא לומדת להזמין פיצה אני לא מצלם איתך יותר" בסוף היא ניצחה אני משתמש בה למרות זאת ומזמין פיצה עם הטלפון שבחדר השני. השלב הבא זה לנסות ללמד אותה דברים יותר פשוטים כמו להיות שעון מעורר...
דרור זי.

© DrorZi

New member
מאוד לעניין

כנראה לא הבנת מה עומד מאחורי יש המון המון מבחנים על מצלמות (אני אוהב את dpreview.com) תקרא ותבדוק מה מהממצאים הוא חסרון בשבילך ומה יתרון כמו שעניתי ל"גבר עם תו תקן" לכל אחד יש את החסרונות שלו ואין איזה "חסרון על" שכולל את כל המצלמות הדיגיטליות
דרור זי.

© DrorZi

New member
וספציפית באג ש"מרתיח" ב G5

זה שבמצב צילום הכי רחב העדשה חוסמת חלק מהשדה ראיה של העין, פשוט מגוחך. עדין התוצאות שלה טובות מאוד ולא זה יגרום לי לוותר עליה או לא להמליץ עליה כמצלמה מעולה. מאוד מומלץ לקנות איתה פלאש EX420 חיצוני
דרור זי.

mrdv

New member
כמה נקודות למחשבה...

שלום GAP כאשר אני קניתי את המצלמה שלי הייתה לי התלבטות קשה בין שני דגמים: CANON G5 ו SONY 717 אז ככה אני אפרט לך את מה שאני מצאתי בה כחסרון אך אני רוצה להדגיש שלא כל מה שאני מחשיב כחסרון אתה תמצא כחסרון (ואולי גם להפך). ולעניין. המצלמה אינה דמויית רפלקס (בניגוד לסוני), זוהי מצלמת "POINT & SHOT" הפוקוס הידני בה לא נוח לטעמי משום שהוא אינו מתבצע דרך טבעת אלא דרך כיוון ה"כוונת" לאובייקט... נורא לא אהבתי את זה... הרבה פחות פרקטי לדעתי מטבעת. האחיזה שלה איננה יציבה כמו הסוני מאותה הסיבה (זו איננה מצלמת דמויית SLR). כנ"ל הזום שלה, הוא מתבצע דרך כפתורים ייחודיים לו ולא דרך טבעת. לעומת הסוני שבה כאשר המצלמה נמצאת על מצב של פוקוס אוטומט אזי הטבעת הופכת לטבעת לכיוון הזום. ההיסטוגרמה שלה איננה מופיעה בLIVE. כלומר, שהיא איננה מופועיה תוך כדי הצילום אלא רק לאחר מכן במצב צפייה בתמונות... הרבה פחות שימושי! תחנות הISO שלה הן 50,100,200 ו400 מה שנותן לה יחודיות כלפי הסוני ב50 ISO (שאין לסוני) ומנגד היא לא מגיעה ל800 ISO (שהסוני כן...) למצלמה אין אפשרות לצלם ברזולוציה גבוהה ביחס של 3:2 (מה שמקל מאוד על תהליך הפיתוח המדוייק). טווח הזום האופטי שלה קטן יותר מאשר זו של הסוני *4 (140 מ"מ) לעומת *5(190מ"מ). אלו הנק' הבולטות ביותר בחסרונותיה של הקנון כפי שאני ראיתי אותן בעת הקנייה שלי (בחרתי בסוף בסוני... בעזרת התייעצות עם כמה אנשים חביבים בפורום הזה...תודה!). מקווה שעזרתי דוד

Gep

New member
וואלה דוד

דוד תודה רבה לך בהתחלה נעלבתי שעיוותת קצת את הכינוי שלי, אבל לא נורא - העיקר שקלעת בול בהמלצות שלך, אני באמת מחפש מצלמה דמוי SLR מכיוון שיש לי המון ניסיון ב SLR של קאנון, מצד שני - לקנות סוני נחשב אצלי כבגידה רק מכיוון שכבר יש באמתחתי פלאש 420 לקאנון... אז אני עדיין מתלבט ומחכה - אולי קאנון מחביאים איזה דגם שרשום עליו את השם שלי... בכל אופן - תודה רבה - שוב.

Alto

New member
אם שי לך כבר עדשות של קנון

וציוד, כדאי לך לבדוק את האופציה שך ה 300D שאמורה לעלות 900 דולר, שזה כבר לא הרבה יותר מדמויות DSLR. ארנון

למעלה