מי יודע מי יגלה? מחפשת את השיר "בום בום" (אני חושבת), שלהם. מישו יודע באיזה דיסק זה? תודה ושבת שלום.
U urmey New member 30/9/06 #1 מי יודע מי יגלה? מחפשת את השיר "בום בום" (אני חושבת), שלהם. מישו יודע באיזה דיסק זה? תודה ושבת שלום.
U urmey New member 30/9/06 #4 לא חושבת שזה שם השיר אבל במילים זה קיים. אני יודעת שאני מחסירה פרטים חיוניים. אנסה לחשוב על עוד מילים. תודה שניסיתם בינתיים...
לא חושבת שזה שם השיר אבל במילים זה קיים. אני יודעת שאני מחסירה פרטים חיוניים. אנסה לחשוב על עוד מילים. תודה שניסיתם בינתיים...
A aminovich New member 30/9/06 #6 The Fletcher Memorial Home אם התכוונת שזה במילים אז זהו השיר...:Boom boom, bang bang, lie down you're dead
The Fletcher Memorial Home אם התכוונת שזה במילים אז זהו השיר...:Boom boom, bang bang, lie down you're dead
I itaikuskus New member 30/9/06 #8 התבלבלת בלהקה זה boom boom של the vengaboys שהיה להיט גדול בערך ב1999, ונתן תהילה זמנית ללהקה ולז'אנר המוסיקלי שנעלם כליל ממפת מצעדי הפזמונים עם תחילת המאה, אך נשאר יקיר חדרי ומועדוני הכושר.
התבלבלת בלהקה זה boom boom של the vengaboys שהיה להיט גדול בערך ב1999, ונתן תהילה זמנית ללהקה ולז'אנר המוסיקלי שנעלם כליל ממפת מצעדי הפזמונים עם תחילת המאה, אך נשאר יקיר חדרי ומועדוני הכושר.