מי יודע מי זה ? אני ממש לא מבינה בדברים האלה . יהיה ילד אחד שיהיה ממש מאושר אם תדעו לעזור לאמא שלו
נ נסע ויוּד New member 19/3/05 #1 מי יודע מי זה ? אני ממש לא מבינה בדברים האלה . יהיה ילד אחד שיהיה ממש מאושר אם תדעו לעזור לאמא שלו
נ נסע ויוּד New member 19/3/05 #4 אז כנראה שזה לא מי שאני צריכה ../images/Emo3.gif אני צריכה סון גוקו. יש למשהו תמונה טובה לתת לי ? שוב
אז כנראה שזה לא מי שאני צריכה ../images/Emo3.gif אני צריכה סון גוקו. יש למשהו תמונה טובה לתת לי ? שוב
G gokussj2 New member 19/3/05 #5 זה מי שאת צריכה כתבתי לך שזה גוקו המילה "סון" זאת רק התוספת לשם ביפנית למרות שגם בישראל הם קוראים לו ככה בסידרה. עכשיו רק השאלה איזה צורה שלו את צריכה? רגיל סופר סייאן סופר סייאן 2 סופר סייאן 3 או סופר סייאן 4?
זה מי שאת צריכה כתבתי לך שזה גוקו המילה "סון" זאת רק התוספת לשם ביפנית למרות שגם בישראל הם קוראים לו ככה בסידרה. עכשיו רק השאלה איזה צורה שלו את צריכה? רגיל סופר סייאן סופר סייאן 2 סופר סייאן 3 או סופר סייאן 4?
נ נסע ויוּד New member 19/3/05 #7 זה מצויין ../images/Emo70.gif תודה תודה תודה. אני אראה לכם מה עשיתי עם זה בסוף