מי יודע איפה אפשר להגדיל טבעת במודיעין???
א א י ו ש י New member 4/12/05 #2 ומי יודע בכלל איפה יש צורף../images/Emo12.gif בדיוק אני צריכה להצר את שלי ולצבוע לזהב לבן
ס סוף סוף אמא New member 4/12/05 #5 יש דבר כזה לצבוע לזהב לבן??? אז אולי באמת תבררי איפה אפשר ותיידעי אותי??
B bananacream New member 5/12/05 #22 יש צורף במודיעין סנטר יש חנות מול ספריית הוידאו. לא התנסתי כך שאנני יכולה להמליץ או לקטול.
M Mילק שייק New member 4/12/05 #6 בשביל מה נולדתי,תגידי../images/Emo12.gif למה לא שאלת אותי עד עכשיו נו, בעצם למה שתשאלי, בסך הכל מאה פעם ביום טלפונים ועכשיו בתור עונש, כמובן שלא אגלה לך . תתסדרי לבד
בשביל מה נולדתי,תגידי../images/Emo12.gif למה לא שאלת אותי עד עכשיו נו, בעצם למה שתשאלי, בסך הכל מאה פעם ביום טלפונים ועכשיו בתור עונש, כמובן שלא אגלה לך . תתסדרי לבד
Y yoelth New member 4/12/05 #7 נמי - עגילים או חורים? כשהילדות שלי היו קטנות והן רצו לעשות חורים באזניים, אמרתי להן שאין צורך , כי אלוהים נתן לנשים חורים איפה שהן צריכות........ אבא למופת נכון?
נמי - עגילים או חורים? כשהילדות שלי היו קטנות והן רצו לעשות חורים באזניים, אמרתי להן שאין צורך , כי אלוהים נתן לנשים חורים איפה שהן צריכות........ אבא למופת נכון?
3 33נמי New member 5/12/05 #9 עם מי שיש לי עסק ../images/Emo3.gif לא סתם כתבתי "עגילים" ולא "חורים"... גם אתה וגם בנג'י "עסוקים" מידי בפירושים או יותר נכון בלפשט דברים...
עם מי שיש לי עסק ../images/Emo3.gif לא סתם כתבתי "עגילים" ולא "חורים"... גם אתה וגם בנג'י "עסוקים" מידי בפירושים או יותר נכון בלפשט דברים...
א אמהלה 2 New member 5/12/05 #17 היא שלחה את הטבעת לצורף שאיתו היא עובדת. זה לקח בערך שבוע ועלה בערך 40 ש"ח, אם אני זוכרת נכון..
א אמהלה 2 New member 5/12/05 #18 היא שלחה את הטבעת לצורף שהיא עובדת איתו זה לקח איזה שבוע ועלה בערך 40 ש"ח, אם אני זוכרת נכון...