מי יודעת

לימ1

New member
מי יודעת ../images/Emo35.gif

רציתי לדעת האם ביה"ח צריך להחזיר לי את מלוא סכום ההרשמה לעמותת המרפאים בעיסוק , או שמא גובה ההחזר תלוי בגודל המשרה? אודה למי שתוכל לעזור לי. סוף שבוע נעים.

לימ1 לילה ..

הנושא הזה עלה שוב ושוב, בעצם קיים הסכם המתיחס להחזר ההוצאה ע"י המעביד, אך חלק קטן (אם בכלל) מהארגונים מיישמים זאת. ז"א את יכולה לדרוש, הם יכולים לסרב.

renana4

New member
המשך נושא

השאלה היא אם על - פי חוק הם רשאים לסרב? כיוון שאני פניתי למשרד החינוך והיתה התעלמות טוטאלית, שקט תעשייתי. התייעצתי עם ראש העמותה והיא ייעצה לי לכתוב מכתב, וכן לציין העתקים לאורלי בוני שהיא מפקחת ארצית ראשית, שירותי ריפוי בעיסוק, במשרד הבריאות וכן לראש העמותה. ושוב... התעלמות טוטאלית, מדוע?

מדובר בתיקון לתקשי"ר

אני חושבת שאחת הבעיות היא בהטמעת הנושא בקרב המוסדות השונים. אחרי שנים רבות של מאבק הוכנס תיקון לתקש"יר עובדי המדינה שאכן העמותה הישראלית לריפוי בעיסוק נכללת בגופים המקצועיים שבגין חברות בהם מגיע לעובד החזר, אבל התיקון הזה הופיע רק לפני כשנה ועדיין לא נקלט ברוב המערכות. לצערי לא עוזרים גם מכתבים מהעמותה המופצים בצורה גורפת, אלא טיפול נקודתי. כך עובדות המערכות הגדולות. אם כל מי שמעוניין לקבל החזר ונענה בשלילה יכתוב מכתב, עם העתקים ליו"ר העמותה, למפקחת על הריפוי בעיסוק ולדעתי גם ליו"ר האיגודים הפרא-רפואיים בהסתדרות, אולי יצא מזה משהו ובסוף יקלטו את העניין. בהצלחה, סיגל

מה זה "תקשי"ר"?

ובכלל כעובדת מועצה ניתקלתי בסירובים רבים לזכויות המגיעות לי כמרפאה בעיסוק. לדוג' - השתתפות בהשתלמויות על חשבון ימי עבודה ! האם ניתן להפנות אותי למסמך חוקי המחייב את הארגונים השונים ביחס לזכויות שלנו? תודה .

לימ1

New member
התשובה של ביה"ח

היא שגובה ההחזר תלוי בגודל המשרה, וכוון שאני עובדת רק חצי משרה, לא מגיע לי החזר מלא. האם יתכן ?

למעלה