מי ידע שכך יהיה..?

מי ידע שכך יהיה..?

מי יכול לדעת דברים ומאורעות לפני שקרו? גם פרטים עליהם, ולהסתיר את אותם פרטים בהצפנה בתוך מסמך הברור שנכתב קודם לכן, כשהם סמוכים זה לזה באותו מקום? מי שחושב שזו בדיחה, ילחץ על הלינק.. יש הרבה מה לראות, וזו דוגמא: מגדלי התאומים. אלו ממצאים חדשים. לממצא הראשוני הקודם, למי שלא מכיר, לינק בראש הדף שאליו תגיעו.

qweasd1

New member
This makes me maaaadddddd../images/Emo46.gif

יש בתנך, בדילוגים מה שרוצים למצוא. ורק להוכחה, הנה "ישגבול" בדילוגים

Mnementh

New member
חהחה, הדוגמאות כ´כ לא משכנעות......

זה זילות של כל העסק הטרנד האינפנטילי הזה.

naftalyb2

New member
אם יש הכל בדילוגים

אז למה אתה לא יודע הכל ? ולמה אנשים רבים כל הזמן ? אם יש הכל בדילוגים אז זה אמור לפתור את כל הבעיות ולתת תשובות על הכל אלה שאנשים מעדיפים דברים אחרים כמו תפילין ומזוזה שבאמת אין להם שום ערך ורק מלחמות ואסונות מביאים עלינו אם עם ישראל היה יודע שהדילוגים זה מצות הטוטפות לא היינו בצרות היום

qweasd1

New member
הנה התוכנה

הם רוצים 15$, למי שזה ממש מענין אותו.. Bible Decoder

תשובה:

מי שחכם - לומד את הנושא ואח"כ שואל שאלות. אגב, אם אתה לא יודע מה יקרה, מה תקליד לתוכנה לחפש? ויותר מזה, מצאו קודם רצח רבין את הממצאים הבאים בלינק: רצח רבין. תודה על תשומת הלב.

naftalyb2

New member
יובל בבקשה אתה יכול להיות יותר

ספיציפי אני גם הבאתי את הקטע הזה מהמקרא אבל לי נראה שגם לך הדברים לא אומרים כלום אם יש לך משהו להגיד לרשע אז תאמר אותם במדוייק למה אתה מניח תפילין ? יש לך תשובה ענה לי בבקשה אני מבין שאתה אדם דתי אז תענה לי למה אתה מניח תפילין מניין לך שהתפילין הם לא עבודה זרה יש לך הסבר

למעלה