מי חצה את ישראל ???

nintense

New member
מי חצה את ישראל ???

לאורכה ברכיבה רצופה ??? אני זקוק בבקשה לפרטים: מסלול נבחר, זמן כולל, שעת יציאה, רכבי ליווי, מזון \ שתיה, ביגוד וכל מה שעולה על דעתכם שיכול לעזור. תודה מראש ניר

צור קשר

עם מלך רובינשטיין במסרים. הוא עשה את זה מאילת למטולה לפני כמה חודשים. השרשור המקורי מתחיל ב"אז לקחתי את הרידלי..." אם אתה עושה חיפוש בארכיון. בהצלחה

aabramovich

New member
או לאיציק הימן

כאן: http://www.tapuz.co.il/pCards/myCard/?UserId=472156 עשה מטולת איזה פעם אחת לפחות
עזריאל

ItsikH

Member
ואתה חושב שנעזור לך לשבור את השיא שלנו?../images/Emo6.gif אז זהו שכן: הדיווחים הארוח הסיפור בקצרה, אני מעדיף את כבישים 4 ו-40 (מצפה רמון) על פני הבקעה והערבה, בעיקר מטעמי בטיחות. אני מעדיף לצאת עם אור ראשון, כך שהקטעים המסוכנים הם ברובם באור יום. רכב ליווי - לפחות לוגיסטי, לאו דווקא צמוד - חיוני ככל שמתקדמים, את ההתחלה אפשר בקלות לבד. קור וחום: במצפה קר אימים אחרי השקיעה. או שתביא ביגוד או שתשתדל לעבור לפני השקיעה כי אח"כ כבר לא קר כל כך. דבר איתי במסרים.

nintense

New member
אל תדאג...

אני לא הולך לעשות זאת, זה בירור עבור רוכב יקר שמתכנן לעשות זאת. אני עשיתי את החוצה ישראל של צימוק לפני 4 שנים וזה בהחלט סיפק אותי, מאז אני צד אחרי אתרי סקי ומשאיות שמוכנות לעלות את אופני ואותי לראש ההר
תודה

nintense

New member
הוא לא גר בארץ ...

התכנון הוא להגיע עם עוד כמה רוכבים יהודים מארה"ב, כשזה יהיה רלוונטי, אני אפרסם הודעה.

למעלה