מי חושב...

Marty McFly

New member
מה אתם אומרים...

על הקטע הזה שההורים של רוס ומוניקה באו להתארח ורייצ`ל החליטה להכין עוגה, ושמה בה כל מיני שטויות. ושכולם ניסו כל מיני דרכים להפטר מזה. זה היה יפה. אבל בייחוד שג`ואי אהב את זה, ואכל את כל מה שכולם השאירו! הוא גדול לפעמים הג`ואי הזה, בייחוד עם המשפט שלו: How you doin`?

שירי!

New member
אני מתה על ג`ואי!

ג`ואי הוא חמוד ובכלל מאט לה בלנק הוא שחקן נהדר לדעתי

ראית?

ראית את הפרק שהוא היה חייב להתחיל עם מישהי, ולא היה לא עם מי או משהו כזה, והוא אמר את זה לצ`נדלר? פעם אחת הוא אמר את זה מתוך שינה. קורע.

MiToOsH

New member
אני! מי! שו!

חולה על הסדרה הזאת! ראיתי את כל הפרקים (עד העונה ה-7) פעמיים!!!! סדרה גדולה! הדמויות האהובות עליי הן: פיבי (אין עליה! אישה קרועה!), ג`ואי (כנ``ל), צ`נדלר ורייצ`ל... אני יודעת שאמרתי כמעט את כולם אבל הם הכי מצחיקים..!!! עמיתו`ש.

MiToOsH

New member
כי היא חולת ניקיון....!!!

ההפך הגמור ממני :))) עמיתו`ש.

libi k

New member
חולה על חברים.......

אני מיסתכלת חברים כמה פעמים ביום. אני הכי אוהבת את צ`נדלר ופיבי הם הכי מקסימים,והכי פחות את ריצ`יל בגלל חוסר היכולת שלה לכלום ואת ההתפנקויות שלה והעובדה שהיא מנצלת אנשים:אם מוניקה לא הייתה מביאה לה מקום לגור היא הייתה חוזרת להורים אחרי שהיא ברחה מהחתונה שלה עם ברי (בפרק הכי ראשון) אני גם לא אוהבת את רוס כי הוא כזה ח נ ו ן!!!

~*~gaL

New member
תגידו..

מישהו מכם שם לב להודעה למטה שמודיעה על פורום חדשות טלוויזיה חדש??? ראיתם מה כתוב שם?!?!?!?!?! לא ממש הבנתי אם זו תהיה עונה שמינית או תשיעית, אבל כתוב שכנראה, ``אולי``, חברים מסתיימת! כנסו לקישור.. http://www4.diburim.co.il/cgi-bin/forumsdb/intraforum.cgi?forum=5537/2&read=000061-000000&session=FFFF&use_last_read=

קטע אדיר

הקטע שכרגע הכי הורס אותי, זה הקטע שכולם מתאספים כדי לספר לברוס ויליס כמה שרוס בחור טוב ורייצ`ל כל הזמן מקלקלת. אז למי שלא ראה או לא זוכר (זה שודר רק לםני כמה ימים) זה בערך ככה: רוס מספר שיש לו ילד וכך ברוס מגלה שרוס כבר היה נשוי. רייצ`ל בדיוק חוזרת ,קולטת חצי משפט ואומרת ``זה רק היה לזמן קצר``, ברוס בהלם, רייצ`ל מגלה את טעותה ואומרת ``אופס..., דיברתם על אמילי`` וחוץ מזה, אני דוקא אוהב את מוניקה, את פיבי הכי פחות.

למעלה