מי חושב ש...

מי חושב ש...

הסדרה הזאת, עם כל מה שקורה בה, באמת מרגישה מציאותית ? אני חושב שכן... שאולי חוץ מ"רצח מאדום לשחור", אין הרבה תוכניות שמתארות קטעים וחלקים מהמציאות בצורה כזאת ... "חיה"

רינת4

New member
אני חושבת שמההתחלה כל המשיכה

שלי אל התוכנית היא העובדה שהכל מרגיש כל כך אמיתי. יחד עם זאת שיש אלמנטים שהם לא הכי הגיוניים נקרא לזה ככה, כמו העובדה שהמתים מדברים אלינו ושלפעמים הם יודעים קצת יותר מדי ממה שאמור לדעת אותו בן אדם שכביכול משליך את הרגשות שלו עליהם. אבל עדיין - העובדה שהדמויות כל כך אמיתיות ושמה שקורה להן כל כך אמיתי, עזר לנו להזדהות איתן. יש שיגידו ושאמרו למען האמת, שבעונה 4 קוראים דברים שהם לא כאלה שקורים לאנשים בחיי היום יום אבל אני תמיד טענתי שזה לא נכון. פשוט בעולם הזה קורים לפעמים דהרים כל כך נוראיים שקשה אולי להאמין, אבל תאמינו לי שהמציאות עולה על כל דמיון. מצטערת שרק עכשיו עניתי על השאלה. מקווה שעוד אנשים יצטרפו לדיון למרות הכל.

מסכים ולא מסכים

הסידרה באמת זורקת לנו את כל האמת בפרצוף - שלא כמו מאות סדרות אחרות. לדוגמא, אין פה קטעים כמו אישה נכנסת לאיזשהו חדר ובדיוק תופסת את בעלה עם מישהי, ואין אף זוג בסידרה שמההתחלה אתה חושב "הם נועדו לחיות ביחד". לגבי החלומות והשיחות עם המתים - אני חושב שזה כדי להוסיף קצת הומור ופלפל, בגדול זה רק חלומות בהקיץ של אנשים נורא מתוסבכים :)

למעלה