מי חולה?!

Nemo Boy

New member
מי חולה?!

היום בשעה 17:00 בתוכניתו של רפי רשף בערוץ 10 התראיין ח"כ שלמה בניזרי. רפי רשף שאל אותו מה דעתו על דבריו של יו"ר התנועה אלי ישי שהתבטא נגד הומוסקסואלים. שלא במפתיע, בניזרי אמר שאנשים הומוסקסואלים הם אנשים חולי נפש ויש לטפל בהם בהתאם. הוא אף ציין עובדה מאוד מעניינת שרוב המתאבדים הם הומוסקסואלים - מה שמעיד על הבעיה הנפשית. אני רוצה להעביר איזשהו מסר למר בניזרי למרות שאינני יודע עם הוא אי פעם יכנס לפורום כזה (לכו תדעו!), מר בניזרי, ההתאבדויות בקרב צעירים הומוסקסואלים נובעת לא מבעיה נפשית אלא ממה שאנשים כמוך עושים להם. אני לא מרגיש חולה נפש אבל אנשים כמוך בהחלט מעציבים אותי. עצוב לי לשמוע אותך מדבר, אני בטוח שאתה גם מעודד הרבה נערים בגילי להוריד את הכיפה מהראש ולהפנות עורף לעולם אותו אתה מייצג והוא לא זר לרבים וטובים מאיתנו. לא אנחנו החולים בניזרי אלא אתה והאנשים שאתה מייצג. עם אתה מתייחס אליי כאדם חולה אני ממש לא רוצה תתטיפול שאתה מציע לי. ציינת גם עובדה שאתה מבין הרבה בניגוד להרבה חילונים שמתבטאים בנושאי דת ובעצם לא מבינים כלום. מר בניזרי הדברים שאמרת אינם מעידים על ידע אלא על בורות וחוסר רגישות בסיסית.אל תתלהב בידע שלך , אולי עדיף לא לדעת בכלל עם אלה המסקנות שלך. אמרת שכיום לא קיים סנהדרין (בית-דין) ואי אפשר להעניש הומוסקסואלים באשמת משכב זכר. אתה משער אוטומטית שהעונש ישאר בידי שמיים והעונש כמובן ידוע מראש. נהיית דובר של האל. הוא שלח אותך. אתה נהיית דוברו. מעט צניעות לא תזיק לך בניזרי. אני לא יודע מה ניסית להשיג בראיון הזה, אבל גרמת המון צער להרבה הורים ונערים שמתמודדים עם ה"מחלה" - המחלה שלך.

religious7

New member
על שום מה הפליאה, אחי?

בניזרי לא אמר דבר חדש. הוא פשוט אמר את דעת הדת היהודית ( ועוד דתות ) ל"מחלה" הנוראה והאיומה... *הזהר ציניות* עד שלא יתגלו רבנים המבינים ומגלים פתיחות לנטייה המינית הזו - לא תתגלה גם פתיחות מצד העם... המשך יום טוב, רליג'ס.

Nemo Boy

New member
לא מתקבל על הדת

אחי היקר. הדת היהודית לא בזה לאנשים היא אולי לא מקבלת את התופעה של ההומוסקסואליות אבל אין לה דבר נגד הומוסקסואלים. זה שבא מר בניזרי ומר ישי וקורא לך חולה זה לא מתקבל על הדעת ולא על הדת. אף רופא לא איבחן את זה כמחלה. ככל שידוע לי אין מאנשים ש"ס רופאים. המטרה של המפלגה הזו זה לקרב לבבות. אמירות מהסוג הזה יוצרות ניתוק ובוז לדת.

religious7

New member
Nemo Boy

קודם כל, אם היא ( התורה ) הייתה מגלה לנטייה פתיחות-המצב היה הרבה, אבל הרבה, יותר טוב. שנית, העונש ליחסי מין הומוסקסואלים הוא, כפי שמר בניזרי אמר, סקילה. המאמינים מבינים לבד את הנגזרות של זה; "אם התורה אומרת שזה דבר חמור עד כדי כך, אז סימן שזה דבר רע שצריך להוקיע אותו לגמרי". מבין אותי?

Nemo Boy

New member
religious7

אני מבין אותך אבל לא מסכים איתך. מה שהיה נכון לפני 3000 שנה היום הוא לא מתקבל על הדעת והדת כיום. אני לא יודע מה הייתה הומוסקסואליות בעבר. אבל תגיד לי אתה, מדוע היום לא סוקלים הומוסקסואלים באבנים? מה השתנה? החברה אולי נהיית טיפה יותר מוסרית? כל הנושא הזה כמו נושאים רבים ואחרים הם עניין פרטי בין האדם ואלוקים. לפי התיזה של שלמה בניזרי כל אדם שחוטא הוא בעצם חולה. אני לא מוכן שיקראו לי חולה. ברוך ה' אני בריא. מה שהכי מדהים אותי זה שמר בניזרי מתעלם מכלל שחשוב לא פחות. אל תדון את חברך כל עוד אתה לא עומד במקומו. בניזרי לא עומד במקומי ולא במקומכם. מאוד קל לשפוט מהצד ולקבוע קביעות. אין לי מושג למה התורה מתייחסת כל כך חמור למשכב זכר. אבל ניתן לראות שבכתובים כן יש תקדימים לקשר שהוא "גדול מאהבת נשים" ( דוד ויונתן ). זה עולם סבוך, מתסכל ואמירות כמו של שלמה בניזרי לא תורמות ולו במעט.

religious7

New member
תגובה

היום לא סוקלים הומוסקסואלים לא בגלל שהחברה יותר מודרנית או בגלל שאנו מגלים יותר פתיחות, אלא בגלל, בדיוק כמו שבניזרי אמר, שאין סנהדרין. שנית, בתור אדם דתי המשפט שהזכרת ( "אל תדון..." ) לא מתאים פה. כי הדתי יוצא מנקודת הנחה שהדבר הזה הוא תועבה, ואין כאן שום מקום לדיון לדבי זה ( בלי שום קשר אם הוא מבין את הקונפליקט או לא ). נק' אחרונה, אהבת דויד ויונתן לא הייתה אהבה הומוסקסואלית, אלא אהבת חברים, גרידא. שלך, רליג'ס.

יודיX3

New member
מסכנים הילדים שלו אם כך הוא מדבר

סטטיסטית יש סיכוי של 10% שיצא לו ילד הומו, ועם כמות הילדים שמביאים בחברה החרדית זה רק מעלה את הסיכוי.

למעלה