מי חדש כאן? מה המצב?
ח חולת בנחה New member 25/10/04 #3 למה הודעה חדשההה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gifתראי את יכולה לשרשר להודע הקודמת שלך את רושמת נ"ש(ניצול שרשור) ואז מנצלת את השרשור במקום הודעה חדשההה
למה הודעה חדשההה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gifתראי את יכולה לשרשר להודע הקודמת שלך את רושמת נ"ש(ניצול שרשור) ואז מנצלת את השרשור במקום הודעה חדשההה
L la reputa madre New member 25/10/04 #7 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif
מ מעיינוש לאב פלורוש New member 25/10/04 #8 אאאאאא למה לסנוור אותנו????? למה לא להגיד קודםםםםםםם!! אאאאאאא חואןןןןןן בנחמיןןןןןן גאדדדדדדד איזה שלמותתתתתתתתתתתתתתתתת אבל למה לא להגידדדדדדדדדדדד? קודם צריך להביא משקפי שמש(כדי לא להסתנוור מהשלמות) אךךךךך איזה שלמות ואני מזכירה לכולם להצביעה במסך הזהב ל: אפרת כהן,נתן רביץ או נירו לוי......(מה בא לכם חחחחח)למיכאלה כמובן ובטח שבטח שבטח שבטח ל-מ-ו-ר-ד-י-ם!
אאאאאא למה לסנוור אותנו????? למה לא להגיד קודםםםםםםם!! אאאאאאא חואןןןןןן בנחמיןןןןןן גאדדדדדדד איזה שלמותתתתתתתתתתתתתתתתת אבל למה לא להגידדדדדדדדדדדד? קודם צריך להביא משקפי שמש(כדי לא להסתנוור מהשלמות) אךךךךך איזה שלמות ואני מזכירה לכולם להצביעה במסך הזהב ל: אפרת כהן,נתן רביץ או נירו לוי......(מה בא לכם חחחחח)למיכאלה כמובן ובטח שבטח שבטח שבטח ל-מ-ו-ר-ד-י-ם!
ח חולת בנחה New member 25/10/04 #9 חחח...2 המושלמים בתמונה אחתת!! זהה ממשששש יפפהה...אני חולהה על 2 התמונות האלוו