מי חבר הלהקה האהוב עליכם ולמה?

אדי, כי הוא חתיך!!!

סתם, אבל באמת אדי כי מה אני יעשה אבל אני תמיד מתחברת לסולן יותר כי הוא העיקר של הלהקה,לא סתם קוראים לזה FRONTMAN הסולן באמת תמיד בפרונט ולרוב רק שירה יכולה לרגש אותי. אבל יש לי קצת רתיעה מג'ף בגלל זה: "אך הסיבה העיקרית לדעתו(של מרק ארם, הסולן לשעבר של גרין ריבר, עכשיו של מאדהאני) הייתה מה שהוא ראה כגישה ממוסחרת של שאר החברים, בייחוד זו של הבסיסט ג'ף אמנט. האירוע שבו שלח אמנט את כל כרטיסי הכניסה אל מאחורי הקלעים של אחת מההופעות האחרונות של הלהקה לאנשי יחסי ציבור, הרגיז את ארם במיוחד.ויכוח זה הוביל בסופו של דבר לאנטגוניזם בין קורט קוביין, חברו של מרק ארם, לבין להקת פרל ג'אם. למרות שקוביין התפייס לבסוף עם אדי ודר, הוא עדיין נותר בדעה שלילית כלפי ג'ף אמנט וסטון גוסארד."

one pearl

New member
למה סתם...?

אני עדיין תומכת במסקנה הראשונה שלך ("אדי, כי הוא חתיך")! חחח... סורי אפ-אחד1 יקר... את האמת, ממש לא יודעת מי הוא האהוב עלי. את פרל גאם התחלתי לשמוע בגלל המוסיקה, בגלל איך שהכל מתחבר ביחד. ככה אני לא בטוחה שיש שם אומנים ברמה הגבוהה ביותר, אבל איך שהמוסיקה מתחברת...זה פשוט מושלם..

מראה חיצוני תמיד עוזר:)

אבל בהתחלה לא אהבתי תמראה שלו, רק אחרי שהתחלתי לאהוב תמוזיקה הקול שלו עשה לי משהו והתחלתי לאהוב את איך שהוא נראה. זה תמיד ככה אצלי אני יכולה להתאהב באנשים רק בגלל הקול שלהם.

one pearl

New member
להתאהב ולאהוב

את המראה של הבן אדם זה משהו שונה לגמרי... קשה לי להגיד שהתאהבתי באדי.. אולי התאהבתי במוסיקה. אבל זה לא משנה את העובדה שהוא נראה טוב (נו, בדרך כלל...)

cold metal ass

New member
אדי לא חתיך. !

אדי סקסי
.

טוב בטח הבנים פה מצקצקים בלשונם...

*שהבנות המעצבנות האלה יפסיקו לדבר על כמה שאדי כוסון!*

one pearl

New member
מסכנים...

אולי מתישהו אם הם באמת יתאמצו, גם עליהם ידברו ככה...חחחח

everynormal

New member
אבל הוא כוסון!

חייבים להודות באמת לא? הוא גבר יפה! אבל אנחנו אוהבות את אדי ופרל ג'אם בגלל המוזיקה, וזה שאדי יפה זה אולי לא דבר חשוב אבל זה גם לא מזיק!

למעלה