מי חבר הלהקה האהוב עליכם ולמה?

nothingman1

New member
מי חבר הלהקה האהוב עליכם ולמה?

תשובות שהן לא "אדי, כי הוא חתיך!!!!" יתקבלו בברכה

Dead Scene

New member
סטון, כי הוא פוץ חביב ובנזונה מגניב

ואנטיפת קצת וחנון ואחריו מאט כי יש לו היסטוריה עשירה ;) והוא בנאדם חמוד מדיווחים.

Jagged chaos

New member
אין לי העדפה....

זה לא כמו פינק פלויד (ווטרס או גילמור) או הביטלס (מקרתני או לנון)... אין מקום להשוואה בין חברי הלהקה.... (ובלי קשר כל כך)באליס אין ציי'נז אגב, אני מעדיף את ג'רי קנטרל וסטיילי ליין. עוד מישהו איתי?

nothingman1

New member
עונה לעצמי

ג'ף, כי לדעתי הוא הכי מוכשר והתפקידים שהוא כותב תמיד מאוד מתאימים לשיר ורואים לפי התפקידים שלו שיש לו את הכי הרבה ידע מוזיקלי ותיאוריה... עם כל הכבוד למייק, הוא מנגן יותר מדי על פנטטוני... והערה לאידיוט שפתח את השירשור- תן לאנשים לכתוב מה שבא להם, רבאק!

Jagged chaos

New member
הערה לאדיוט שפתח את השירשור...

יש לך חוש הומור אירוני גרוע...

Wine

New member
סטון

בגלל ההגדרה המדליקה של פוץ חביב וכו' (איזה תיאור מדויק ומלבב
) ובגלל שהוא כל כך כל כך כשרוני, פשוט ברמות על. כותב מוזיקה מדהימה וכל השנים שומר על קו איכותי ולא מתפשר. בגלל שהוא כזה חנון פוץ חביב ולא נכנע לתכתיבי כוכב הרוק ונראה כמו מישהו שיכול לעבוד במשרד בו אני עובדת, אבל על הבמה - אש. במקום השני - מייק. ברגע שהוא פוצח בסולו קורע לב, אין מילים. דווקא אדי, עם כל הכשרון, והפרפורמריות והקול האדיר, הוא לא בין הראשונים אצלי, כי הוא כזה פוזאיסט. תמיד שהוא מתראיין הוא נראה כזה מיוסר כאילו מישהו מכריח אותו, אימץ את תדמית הקדוש המעונה מול התקשורת.

cold metal ass

New member
נכון , אדי תמיד נראה כאילו

שהראיונות איתו לא באים לו בטוב . אבל עדיין הוא פאקינג אדי וודר אז ככה שלא משנה כמה אנטיפט הוא . הבן אדם מוכשר כמו שד. "זה לא קשה להיות כוכב רוק. אם אתה רוצה לזיין נשים ולקחת את כל הכסף מילדים כי הם אוהבים את הלהקה שלך, ולגבות מהם מחירים שערורייתיים בשביל חולצות וכרטיסים להופעות- זה קל. זה לשחק את המשחק. מה שקשה זה לנסות להפסיק לשחק את המשחק... להתייחס לאנשים בצורה הוגנת ובכבוד." איך אפשר לא לאהוב אותו עם ציטוטים כאלה. ? ויש כמובן את ג'ף אמנט שהוא משהו בפני עצמו , הוא כזה קול ,מהאנשים האלה שאפשר להסתכל עלהים שעות ופשוט להעריץ את האדמה שעליהם הם דורכים . אני אוהבת אותו בגלל שכל פעם שנראה לי שהוא עולה על הבמה הוא יענו נותן מאתיים אחוז מעצמו ואני אוהבת את זה אצלו . ומייק מקרידי כי אני באמת לא צריכה להסביר למה .. תשמעו את TEN ותבינו.

Jagged chaos

New member
../images/Emo5.gifאיזה גועל

מה הוא משלב שם? בירה ויין?
אלכוהול לא בא בטוב עם אלכוהול אחר
(ושיקום הגבר שישתה וויסקי עם קגלביץ מסריח ולא ירצה להוציא נהרות של קיא...)

cold metal ass

New member
"אלכוהול לא בא בטוב עם אלכוהול אחר"

TELL ME ABOUT IT . בפעם הראשונה ששתיתי אלכוהול ברצינות זה היה מעורבב עם משהו אחר וזה עשה לי לא טוב בכלל ..

one pearl

New member
מסקנה: לא לשתות אלכוהול

(או שכן...) נו... יש כאן אנשים מתחת לגיל 14, אם אני זוכרת נכון... עדיין, קצת רוח חינוכית בפורום...

one pearl

New member
אולי בגלל

שגולשים כאן ילדים בני 12? איך שהנוער מתדרדר... אה...

ved42

New member
ג'ף

ג'ף הוא הכי הכי מוכשר ובכלל בסיסט מעולההההההההההההה אני כול כך אוהב את הבס שלו חוץ מזה שהוא מנגן חוץ מזה הוא מנגן לא רק בס

למעלה