מי זכה היום במקום הראשון במבוקשים ?

• פותח הנושא as40
  • פורסם בתאריך

t0mi

New member
יוו מה קרה??????

נכנסתם ללחץ! מה הסיפור? אז הוא ירד למקום השני, מסכן...מה הוא מרוויח מזה? מה אתם מרוויחים מזה? היחידים שמרוויחים זה ערוץ 24 שמתפרנסים מכל האסאמאסים שלכם

i love skat

New member
צודקת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני איתך!! זה באמת נכון.. כמה שאני חולה עליו ומתה עליו וכמה שאני מאווד אוהבת אותו..לא צריך להגזים..זה יוצא לכם הרבה כסף רק האסמאסים האלה.. יותר פשוט וזול כדי לראות את זה כל יום..זה להוריד באינטרנט..

t0mi

New member
תודה בובה! ../images/Emo24.gif

ונתערב שזה בכלל לא מזיז לו

חחח נתערב שהוא לא יודע

מענין אם הוא בכלל יודע שהוא היה כל כך הרבה זמן ראשון!!

אני אדאג שהוא ידע

חחחחחחח סתם.. מסכן אין לו זמן לראות דברים כאלה אבל בטח הוא ידע.. אלינור ידידה שלו מספרת לו הכל ככה שהראל מעודכן :)

בנות- תרגעו.

אז הוא הגיע מקום שני. זאת סיבה לשרשור יותר דכאוני מהשרשור (שאפילו לא נפתח) לזכרו של אהוד מנור זכרו לברכה?! תתאפסו על עצמכן! לכולכן יש את זה במחשב, אני בטוחה, מה אתן צריכות לבזבז כסף כדי שאנשים רק ישנאו אותו יותר בגלל זה?!

מתקנת את עצמי-

זאת סיבה לשרשור יותר דכאוני מהשרשור לזכרו של אהוד מנור זכרו לברכה?! במקום מה שכתבתי, לא ראיתי שדווקא כן פתחתם שרשור.

זה עצוב לי ../images/Emo10.gif ../images/Emo60.gif

ואני לאא ומרת שצריך לבזבז כסף על הערוץ הזה, זה באמת מיותר.. אבל תצביעו לו באתר! יש קישור לאתר בעמוד הקישורים של הפורום

אלונה2111

New member
הראל סקעת-{../images/Emo128.gif../images/Emo31.gif

סוף סוף הראל שפעת, עף מהמקום הראשון, נמאס כבר.

מעצבנים - נמאסתם!

ואם זמת לב - זה לא הפורום לדבר על זה! אוקיי, הבנו, את לא אוהבת את הראל, וזכותך! אבל לבוא ולהשמיץ אותו בפורום שכן אוהבים אותו זה כבר ממש נמאס...
וזה מיועד לכל המשועממים והמעצבנים למיניהם...

אלונה2111

New member
ממש הפחדת אותי, אימלה...

אתן בנות שאינן לכם חיים. אם זו כמות ההצבעות שלכם להראל סקעת, מעניין מה חשבון הפלאפון שלכן, מיליונים של שקלים... אתן פשוט בנות מעוררות רחמים, שאין לכם חיים כניראה, כל היום מול הטלוויזיה ומחכות כל היום רק להראל סקעת, פאתטיות

אני אישית...

לא מצביעה לו במועדפים! יש לי אותו במחשב ואני יכולה לראות מתי שבא לי!

והיחידה שפטתית כאן זאת את!

אוף, אולי את לא אוהבת את הראל אבל בכל זאת - את יודעת שזה לא הפורום לספר את זה!!! נ.ב. - אני צריכה חיבוק!
וזה לא בגלל אהבה... הפעם.

t0mi

New member
לנו אין חיייייייםםםםםםםםם???????

את זאת שבאת לפורום של מעריצים כדי לרדת על הכוכב שלהם!!!!! את זאת שמשועממת אז באה לנסות לעצבן אחרים דווקא. את זאת שאין לה חברים ומשעמם לה ומנסה למשוך תשומת לב!!!!!! לסיכום... את החסרת חיים פה!!!!

למעלה