מי זו השחקנית...

Aussie Girl

New member
מי זו השחקנית...

השחקנית ששיחקה את הבת (בלי פרטים בשביל לא לשים
) בפרק של אתמול בערב נראת לי נורא נורא אבל נורא מוכרת!!! יש למישהו מושג איפה עוד היא שיחקה. משהו כנראה ששודר לאחרונה... או שאני לפחות צריכה את השם שלה בשביל לבדוק באתר של השחקנים.

מצאתי דרך

איך לבדוק: נכנסים לאתר : www.tv2day.co.il ואז מוצאים את הפרק של היום, לפי זה יותר קל למצוא את הפרק שמחפשים. נדמה לי שמדובר בפרק
: Savior אבל מה היה שם הדמות? Jenna Weber? טוב, אפשר להקיש על השם ולקבל מידע נוסף.

Nimst

New member
תשובה

תכנסי לאתר של YES ותלכי ללוח השידורים . שם תלחצי על "רשימת הערוצים" (למעלה). תפתח לך רשימה - תבחרי את ערוץ HALLMARK. שם תוכלי לראות את מספר הפרק ומספר העונה של הפרק ששודר באותו היום. אם תלחצי עליו ינתן לך תקציר של הפרק (באפשרותך גם לבדוק את הפרקים האחרים של אותו השבוע). אז את יכולה ללכת לאתר הרשמי של חוק וסדר, להכנס למדריך הפרקים (Episode Guide) ולמצוא את הפרק לפי מספרו ומספר העונה. הלינק לאתר הרשמי נמצא בקטגוריית הקישורים של הפורום. לחילופין, במקום האתר הרשמי את יכולה להכנס לאתר אחר ולמצוא שם את הפרק לפי מספרו ומספר העונה. מדריך הפרקים הזה כולל לינקים לכל שחקני האורח.

Nimst

New member
אכן כן

פשוט בלינק שנתת לא צוין מספר הפרק והעונה. רק השם (במיוחד אם הוא בעברית) לא נותן הרבה כדי למצוא את הפרק באתרים אחרים. אבל ההמשך היה מצויין

צודקת, שלך יותר מוצלח

אני חיפשתי לפי העלילה בפרק. אכן יותר קל לחפש לפי מספר פרק ועונה.

למעלה