מי זו דבי בן צור ?????????????

הורד1

New member
מי זו דבי בן צור ?????????????

מה זה לא לסתום פיות כמובן שהורדה מהפורום כתיבתי הקודמת אז תשפטו בעצמכם מי זו מנהל הפורום שרוצה שרק ישמעו את המחמאים לה ולא מסוגלת לקבל ביקורת . זה הפורום ............... אז תמשיכו להתקשקש והעגלה תמשיך לנסוע ............ המקלות שלכם בגלגלים לא יועילו כבר מזמן ההיתם צריכים להבין שאתם קומץ של אנשים שדבר לא ירצה אתכם . אז באמת אין לי עניין להמשיך אפילו לצפות בפורום שהכותבים בו בני 16 (אגב זה ) ..............

סיגי 31

New member
תהיה רגוע כולם קראו

אתה הקוטר התמידי שבא לזרות רעל פה בפורום, חבל שהחיים שלך עסוקים בתלונות לימדו אותך את המשפט על החצי כוס המלאה, ??? אסור למחוק הודעות כשלך ואני בטוחה שכולם קראו, כי התגובות שלך רק מאוששות את הטענה שפורום זה טוב לכולם, אני לא מבינה על איזה מקלות אתה מדבר, אני מרגישה פה אווירה של בנייה ורצון לעשות דברים של מעבר, אבל צורת ההיתבטאות שלך ניראה לי שניתן לסלוח לך מראש, כזה שתמיד מרגיש רדוף גם אם זה לא חובה משתתפת בצערך, אולי כדאי שתפסיק להיות קוטר ותציע משהו פרודוקטיבי, אגב יש לכולנו מה ללמוד מבני ה 16, משום מה אתה מציין אותם כפחותים ונחותים מאיתנו אגב בני כמה הילדים שלך? ואולי מי אתה למשל , או שזה מנהג שלך ללכלך מאחורי הגב שפר, שפר אכויות שבוע קסום שיהיה לך ושתזרח עליך השמש, בעיקר במוצאי שבת אנשים כמוך גורמים לי להתפלל לבורא שיעשה טוב לכל סובבינו, אז בטוח שגם לנו יהיה יותר טוב בחברתם, על זה נאמר המתפלל בעד חברו נענה תחילה.

ori

New member
תחסמו את "הורד 1" ברור שהוא פה בשביל להפריע

למעלה