מי זוכר?????

zivsb

New member
מי זוכר?????../images/Emo47.gif../images/Emo41.gif

========================================== הודעה מ: zivsb אל: רחמים לוי תאריך: 14/01/2004, שעה: 22:22:43 המשלחת חזרה בידיים ריקות משרד הפנים דחה את תוכנית התיעלות של העירייה. אין כסף להעביר ללוד הכל תלוי בכם עומדים לרשותנו האמצעים הבאים חשב מלווה כונס נכסים פעיל ועדה קרואה אין משכורות בעתיד הנראה לעיין הוצגו המכתבים שנשלחו ע"י תושבים

../images/Emo201.gif../images/Emo96.gifזיו../images/Emo50.gif ברוך שובי

כן יש לי עוד כינוי מקוצר וגם זה אני!!!! האגדה היהודית אומרת כי כל עם ישראל כולל אותי היו במעמד הר סיני אז כדי לא לבייש את הפירמה אני חייב לשמור על סטייל אם זה לא ילך? אני הכנס כמוסלמי או נוצרי ואפשר גם בודהיסטי אז בהצלחה zivsb

Yaacov B

New member
שמעון היקר - ברוך שובך

אני משוכנע שחזרתך תסייע להשיב את הפורום לרמה נאותה של התדיינות ותדרבן חברים נוספים לקחת חלק בפורום. חבל להשקיע אנרגיה בכל מיני דמויות הזויות וחברים וירטואליים שמשתמשים בפורום לצרכי תעמולה והאדרה של מעלליהם. אני מניח שהחברים הוירטואליים הם החברים היחידים של אותן דמויות.... סרגיי כנראה לא מכיר אותך ולא את פעילותך המבורכת למען לוד שנמשכת שנים כה רבות בשיתוף פעולה והערכה הדדית של חברים ללא קשר לדת גזע או מין. סלח לסרגיי וכדי לשמור על רמה נאותה של דיון, אני ממליץ לך להתעלם ממנו ומקשקשנים וירטואליים אחרים. בהצלחה.

מר בונדה היקר. למי אתה קורא וירטואל

כדאי שתהיה יותר ספיציפי. שנית, האם היית רוצה שיתעלמו ממך? ודאי שלא. נאה דורש נאה מקיים. ואגב, הגיע הזמן שתרדו מהמנטרה כאילו כולם זה אותו אחד. כבר כתבתי לכם שהמקרה היחיד היה של הרצל אושה התמהוני וזה הכל. פרננדז בשיטוטיו שלו מכיר כל אחד מהחברים בפורום.

יעיקב, אצלך הכל טוב? המכתבים הועילו

הפעילות שלך וחבריך הזיזה משהו? תן לי להגיד לך משהו: גם אם ממש עכשיו פעילותך תישא פרי, עדיין זה יקרה כישלון ביחס להשקעה ולזמן. לא ראיתי שמשהו מהעצות ניכנסו לך לראש עד כה. פתגם חכם קובע: רק חכמים מאוד או טפשים מאוד הם עיקשים. למיטב ידיעתי, החכמים האחרונים הם הרמב"מ, אינשטיין... אז מה נישאר? רק אל תגיב שאתה מעדיף שיעשו במקום לבקר... רק לא זה. נדוש ומאוס!

sragl1

New member
מה אלמוני לא שמעתה מינהל תקין

הזיז אבל אני לא זוכר מה

zivsb

New member
סדר היום לישיבת המועצה ביום א'|קובי

אישורי פרוטוקולים ,ביטולי פרוטוקולים ,אשרור הצבעה טלפונית בנוגע לקייטנות(של החברה הכלכלית ושל עמותת מדור לדור) , עניינים כספיים נוספים,משפטיים ועוד מה יעשו חברי המועצה הנכבדים? יעמדו על קיום החוק??? או ימשיכו להתעלם במועצה המכהנת ישנם 2 חברי ישראל ביתנו הם גם ציונים?

zivsb

New member
../images/Emo86.gifלא!!!../images/Emo86.gif המונדיאל נגמר!!

העבר מוכיח כי חברי המועצה ברובם שבויים בחשיבותם העצמית בעבר המדינה פיתרה את חברי המועצה ואנו כולנו בחרנו בהם שוב בישיבה יהייה כך:ראש האופוזיציה ינסה לטעון וידחה ע"י ראש העיר נציג גני אביב ינמק את הסעיף הרלוונטי חברי המועצה הערבים אולי יסיטו את הדיון למצב הבטחוני הנוכחי בדרום ובצפון ו...ראש הראשות יגייס את היועצת המשפטית כי הנושא לא בסדר היום הטעות של האופוזיציה!!! לא נשלח מכתב לראש הראשות על הוספת סעיף של העברת ראש העיר מתפקידו בגין כתב האישום

למעלה