מי זוכר ת'דלידג?

ננה f

New member
מי זוכר ת'דלידג?

רק גמרתי וישר באתי לספר. זוכרים את היאכט קלאב במיקום הכי שווה במרינה של הרצליה? אז משה כרובי, בעלים המיתולוגי של הדלידג ז"ל המיתולוגית לא פחות, ה"מי ומי" כאושיות הסטייקולינריה האלמותית ושל ה-206 מצהלה, תבד"לא פתח מחדש את הדלידג, עם שותפים כמדומני, במקום היאכט קלאב בהרצליה. שרטוט מהיר לפני ביקורת קום איל פו, רק אם אתם מוכרחים דווקא בשמחת תורה, סלטים (הבית טריים רעננים לא מודרניים אך רובם מעל לציון טוב), עם ג'בטה (פריכה חמה) וסלט גריניס+שרי (מרשרש מרוב טריות). עיקריות, לקחנו קדירת פירות ים (שהיתה מאוד חביבה אבל לא משתווה לגלאייה של ג'קו או למנה מקבילה בפיש שאין עליה בכלל ובטח שלא בש"ע תמחור#מזון) הפתיח כולו מצטרף למבנה השולט של ארוחה במחיר עיקרית היה 85 ש"ח. למבוגר שטרף מהסלטים/לחם/סלט הוספו 33ש"ח. טובוג 330 ב17 ליחידה, מנה אחרונה קינוח המרקיז דה סאד(29ש"ח) שם אותיסד עינויים ובעונש אצל הקרדיולוג לשנה, וקפוצ'ינו גדול מחוזק של רומבטוס(13) היה טוב מאוד מאוד. הסגנון מזללת ים, יש גם בשר כמובן, כרובי, אלא מה. לא מפונפן אבל המיקום השווה במרינה טוב מאוד, שקט, קצת מהודר יותר ופחות רועש והמוני מדרביבר.

meravbr

New member
נשמע נחמד,

איפה הם ממוקמים בדיוק? כשנכנסים למרינה משמאל?

ננה f

New member
משמאל עד הסוף

אחרי קוקויה והתקווה, להמשיך עוד קצת ממש בבניין של בתי הספר לשייט, מול המגדלור.

anatc

New member
זה נקרא כמו דגיה סטייל ג'קו

רק עם אוכל פחות מוצלח
המיקום מנצח - זה נכון, אבל מה עם האוכל? למה כזו בינוניות??

ננה f

New member
מה את רוצה כבר מכרובי

כתבתי לה מה הרקורד שלו, מי ומי, 206. אמרתי לא לצפות ל... נחמד חביב. שווה בעיקר לנוף. א.בוקר 39ש"ח ממש אחלה במיקום הכי שווה במרינה לדעתי ושקט לאללה בלי כל האספסוף. הסלטים היו טובים - אך מיושנים. פירות הים- לא עומדים בתחרות מול ג'קו/אושן שלא לדבר בכלל על פיש. אבל הכל היה מאוד מאוד טרי, שום סלט לא מפוספס, מהרקורד שלו גם הבשרים היו אמורים לצאת כנ"ל ככה שזה מקום שנותן תמורה בעד האגרה, לא יותר אבל הכי שווה בגלל המיקום המנצח.

anatc

New member
אני מצפה ליותר מ"בסדר"

מארוחה ב 85 ש"ח
עדיף ללכת לג'קו בשביל הגלאיה ולשתות קפה במרינה

anatc

New member
טעיתי, נדמה היה לי שהמלצת בחום

קראתי שוב, ואכן יש לך הסתייגויות רבות (עלות-תועלת, רמת פירות הים וכו')

inבאלי

New member
את לא לבד

צחי בוקשתתר כתב ביום שישי במקומון של אזור השרון ביקורת על מסעדה וגם הוא לא התלהב במיוחד ואף קטל את השירות. המיקום אבל מדהים, במיוחד בשעות בין ערביים.

ננה f

New member
טוב, אני לא רואה בזה כבוד גדול../images/Emo3.gif

אבל... כששתי המלצריות לא יודעות עם איזה כלי משחית יש להגיש את הקדירת פירות ים ("אולי... נבדוק אם יש לנו במטבח.. איך אמרת שקוראים לזה ? צריך צבת ומזלג ? נדמה לי שיש לנו משהו כזה") {אל תתחלחלי ענת!} למה אתם מצפות. אגב, אם כבר merci אז המקום פתוח חודשיים

למעלה