א מ ר י ל י
New member
מי זוכר? מי זוכר?
בעבר עלה כאן מדי פעם שירשור "החוליה החלשה" בה העלו חברי הפורום רצועות מתוך אלבומים שונים של טורי שלדעתם היו חלשות,אז הנה גירסה חדשה(קאבר...
)לשירשור שעם הזמן הלך ונעלם לו : בכל אלבום יש רצועה אחת(או יותר)חלשה,זה לא בהכרח חייב להיות,יש אלבומים שמוכתרים כטובים ביותר בגלל שכל השירים בהם כתובים בצורה טובה. אז הנה כמה דוגמאות שלדעתי אפשר לעשות להם אלבום משלהן :"הרצועות החלשות" LEQ-אם לבחור על פי רצועות מוצלחות,כל האלבום הוא מופתי אבל יש בו לטעמי 2 רצועות שהן פחות מבריקות מהשאר : "tear in your hand" ו"china",בניגוד לשאר השירים שהם דרמטיים מאוד או יש בהן אירוניה חריפה דווקא בשני השירים האלו אני מצאתי מעין מתיקות משום מה,מה שהיה נשמע זר לאלבום עצמו. UTP-אני מודה שבאלבום הנהדר הזה אני מתקשה למצוא רצועה חלשה אחת ! זהו אלבום שכל שיר בו יכול לעמוד בפני עצמו ממש,יש מבקרים שטוענים כי זה האלבום הטוב ביותר של טורי. BFP-גם באלבום הזה אני מתקשה למצוא שיר אחד שפחות מבריק מהאחרים,יש לאלבום הזה נושא משותף לכל השירים,זה נשמע כאילו כל שיר צומח מהשני...... SLG-באלבום הזה דווקא יש 4 רצועות מיותרות האמת למרות שהוא נחשב לאחד החביבים עליי : "time" הוא צפוי מדי לטעמי,"happiness is a warm gun" מעובד בצורה מפוזרת מדי והוא נשמע מבולגן מדי,"i dont like monday" שהוא שיר גאוני מדי גם מעובד בצורה מאוד בנאלית ואני חושבת שהביצוע היכ טוב ל"engoy..." הוא שייך אך ורק לדפש מוד שבניגוד למילים המורכבות התיזמור הוא פופי ולעשות מהשיר הזה יותר דרמטי כמו אצל טורי באלבום הזה הוא מאוד מתבקש. אלו הדברים שעלו לי בראש....כמובן שהכל עניין של טעם אישי... אז מה לדעתכם הן הרצועות החלשות?
בעבר עלה כאן מדי פעם שירשור "החוליה החלשה" בה העלו חברי הפורום רצועות מתוך אלבומים שונים של טורי שלדעתם היו חלשות,אז הנה גירסה חדשה(קאבר...