מי זוכר? מי זוכר?

מי זוכר? מי זוכר?

בעבר עלה כאן מדי פעם שירשור "החוליה החלשה" בה העלו חברי הפורום רצועות מתוך אלבומים שונים של טורי שלדעתם היו חלשות,אז הנה גירסה חדשה(קאבר...
)לשירשור שעם הזמן הלך ונעלם לו : בכל אלבום יש רצועה אחת(או יותר)חלשה,זה לא בהכרח חייב להיות,יש אלבומים שמוכתרים כטובים ביותר בגלל שכל השירים בהם כתובים בצורה טובה. אז הנה כמה דוגמאות שלדעתי אפשר לעשות להם אלבום משלהן :"הרצועות החלשות" LEQ-אם לבחור על פי רצועות מוצלחות,כל האלבום הוא מופתי אבל יש בו לטעמי 2 רצועות שהן פחות מבריקות מהשאר : "tear in your hand" ו"china",בניגוד לשאר השירים שהם דרמטיים מאוד או יש בהן אירוניה חריפה דווקא בשני השירים האלו אני מצאתי מעין מתיקות משום מה,מה שהיה נשמע זר לאלבום עצמו. UTP-אני מודה שבאלבום הנהדר הזה אני מתקשה למצוא רצועה חלשה אחת ! זהו אלבום שכל שיר בו יכול לעמוד בפני עצמו ממש,יש מבקרים שטוענים כי זה האלבום הטוב ביותר של טורי. BFP-גם באלבום הזה אני מתקשה למצוא שיר אחד שפחות מבריק מהאחרים,יש לאלבום הזה נושא משותף לכל השירים,זה נשמע כאילו כל שיר צומח מהשני...... SLG-באלבום הזה דווקא יש 4 רצועות מיותרות האמת למרות שהוא נחשב לאחד החביבים עליי : "time" הוא צפוי מדי לטעמי,"happiness is a warm gun" מעובד בצורה מפוזרת מדי והוא נשמע מבולגן מדי,"i dont like monday" שהוא שיר גאוני מדי גם מעובד בצורה מאוד בנאלית ואני חושבת שהביצוע היכ טוב ל"engoy..." הוא שייך אך ורק לדפש מוד שבניגוד למילים המורכבות התיזמור הוא פופי ולעשות מהשיר הזה יותר דרמטי כמו אצל טורי באלבום הזה הוא מאוד מתבקש. אלו הדברים שעלו לי בראש....כמובן שהכל עניין של טעם אישי... אז מה לדעתכם הן הרצועות החלשות?

מצטרפת לCHINA אבל ל-א

לTEAR IN YOUR HAND |סגידה|!!! לקח לי זמן להבין את השיר וללמוד להעריך אותו אבל היה לי סוויטש לגביו באיזשהו שלב...
ועל 3 הבאים באמת שאני לא יכולה להגיד מילה אחת לא טובה
לגבי I don't like mondays ו- enjoy the silence -אני באמת לא ממש שומעת את הדיסק ההוא אבל כששמעתי את שני אלה ספציפית יחסית לשירים אחרים של טורי הרבה פחות התחברתי. אבל טיים דווקא נפלא..
[לטעמי] עכשיו אולי יסקלו אותי [ואני דווקא מאוהבי סקארלט! אבל ממש.. יש לי תקופות מטורפות שלו..] אבל סקארלט בשבילי הוא איכשהו פחות חזק מהאחרים. אני אוהבת אותו בגלל הרעיון והמוזיקה וכי טורי, נו, אין.. אבל הוא איכשהו פחות בשבילי. למרות שיש בו שירים חזקים מאוד [למשל, ניו יורק..] יש בו מבחינתי גם כמה שממש יפים אבל לא עושים לי את זה באותן רמות של שירים בדיסקים הקודמים.. לא מרעידים אותי, יו נוו. על השאר אני לא ממש יכולה לומר כי אני לא בקיעה מדי, אני מכירה טוב ממש [ברמה מספקת בשביל קשקושים] רק איזה חצי מביקיפר ווינוס, פשוט אף פעם לא יצא לי להקדיש להם את הזמן שרציתי [בושה, אני יודעת, אבל אצלי, טורי זה או עד הסוף או שמחכים.. פחח, אולי אחרי הצבא??
] אמ, זיהו נראהלי..

טיר אין יור הנד מדהים.

את צ'יינה אף פעם לא אהבתי וכנראה שגם לא אוהב אף פעם, וסקראלט זה אחד האלבומים! *_* הוא לא יפיפה עד שבא לבכות כמו הראשונים, אבל הוא פשוט נהדר. מדהים. נפלא. ככה הכרתי את טורי, והתאהבתי בה.

behappy

New member
אני ממש במשבר פה היום../images/Emo7.gif

צ'יינה זה ה-שיר! כלומר, נגיד אני בבית ואפאחד לא פה? זה אחד השירים לשים אותם בווליום גבוה, ולהתקלח עם דלת פתוחה ולשיר! [ולפני כן לומר לחש מיוחד נגד פדיחות שעשויות לקרות]

noosh

New member
בואנה, את פסיכית ../images/Emo6.gif

אבל אני יכולה לראות את הנקודה שלך

אבל אבל, רגע

רק היא ואני עושות את זה? [מקלחת&דלתפתוחה&טורי-בפול-ווליום&שירה-בקולי-קולות&תקווה(שכמעט-תמיד-לא-מתממשת)שאפחד-לא-יכנס-הביתה]?

noosh

New member
אבל אנג'וי דה סיילנס!!!! וטיים!!!

הם מדהימים, ממש. אני אוהבת כל כך את העיבוד הזה, של אנג'וי דה סיילנס... אני חושבת שזה מהעיבודים שלה שאני הכי, הכי מעריכה. את האמת? אני מעדיפה אותו הרבה על פני המקור, ואני חושבת שהוא מעביר את המשמעות של השיר, את הטקסט ואת האוירה, הרבה יותר טוב מהמקורי. הוא פשוט... נוגע כל כך הרבה יותר. ואם כבר משחקים את זה, אז בואו נעשה את זה כמו שצריך! פותחים הודעה עם כל שירי האלבום, וכל אחד מצביע לשיר שהוא היה מעיף, רצוי עם נימוק למה.

נועם81

New member
לא הכל ב-UTP מושלם....

קודם כל, Tear in your hand שיר מדהים לדעתי... Space dog לא משתווה לשאר השירים בדיסק. וגם God - מטורי הייתי מצפה למשהו יותר טוב כשהיא כותבת על אלוהים... לגבי, STG - איך אפשר לומר על Time שהוא צפוי מידי ? הוא לא בוני וקלייד 97', מבחינת ההפתעה שטורי שרה אותו איך שהיא שרה אותו, אבל הוא טורי מדהים. I don't love monday מעובד בכוונה בצורה בנאלית - היא רוצה שזה יהיה שיר של ילדה קטנה. זה גם באופן כללי מתאים לקו של דיסק של טורי שרה שירים של בנים, לא ? לגבי BFP - קשה לי עם Professional widow (אני גם לא מבין למה היא ניסתה לקדם אותו פעם בתור קליפ). אני אישית פחות אוהב את השירים עם הצ'מבלו והעיבוד האקסטנצרי... גם ב-FTCH, שיר כמו Raspberry Swirl הרבה פעמים מועבר הרבה מאוד קדימה (במיוחד כשיש אחריו את Jackie's המדהים....). אותה בעיה יש גם עם virginia ב-Scarlet's walk לפני Gold dust. Juarez ב-To Venus לא בא לי טוב...

לאלאללאלאלא. ../images/Emo10.gif!!

ספייס דוג. לקח לי זמן לתפוס כמה הוא -אוחחחחח- של שיר... קצת כמו הדיליי שהיה לי עם טיר אין יור האנד. תקשיבי קצת יותר טוב, אולי תשני את דעתך..
וגאד! גאוני, מה. כאילו. לא יודעת. ועוד אחרי כל .. אבא שלה וכל זה.. ככ מעולה שהיא הביאה אותה עם שיר כזה, כ"כ מסתדר לי. מחאה מגניבה לאללה. שולטטטט!!11. אמ. כן. וגם פרופשנל וראספברי. לשניהם לקח לי זמן להתרגל אבל היום אני כל כך אוהבת... [ואני דווקא רואה למה פרופשנל יכל להיות סינגל! אבל טוב, לא בעולם שלנו, בו.. הרב ממש ל-א משוגעים כמו טורי ואפילו לא מתקרבים.. ממ]

noosh

New member
עם פרופשיונאל וראספ אני מסכימה =

הם גאוניים ממש (ולקח לי זמן להבין את זה). בנודע לגאד וספייס דוג, אינ דווקא מסכימה עם נועם - פחות התחברתי אליהם (ותאמיני לי שחרשתי את UTP
)

גאד מאכזב ביותר.

והורס לי את כל הדיסק, ואת ספייסדוג לא כל כך אהבתי בהתחלה. אפילו ממש לא, אבל קיבלתי עליו איזה סיבוב
. אני אוהבת אותו ממש. כאילו, ספייסדוג!!!! ספייסדוג!! כמה פעמים אני אצטרך להגיד לך את זה

פלוטו24

New member
הלו הלו

מה זה העליהום הזה על god? אני מבקש מכולם פה להרגיע
זה אחד השירים הטובים ביותר של טורי. מיוחד, לא קונבנציונלי ובלעדיו under the pink לא היה מה שהוא.

למעלה