מי זוכר מהותיקים את

קרי ו.א.

New member
מי זוכר מהותיקים את ../images/Emo47.gif

מי זוכר מהותיקים את מיס אינגלי.ואת קילאר קאן.שני המיתאבקים המפחידים שהיו פעילים בזמן משפחת ואן אריק. להזכיר מיסאינגלי היה מחלק ראסיות עים ראש הברזל שלו.

ליאונרד

New member
נכון!!! מיסינג לינק

הוא היה מגניב, אח שלי הגדול התחפש אליו בפורים של לפני הרבה שנים, אני אחפש את התמונה. הראש שלו היה צבוע בירוק והיה לו קוקו (זה היה השיער היחיד), שהוא היה תופס את הקוקו וכאילו מושך את עצמו כדי לא לנגוח. הוא נודע בראש הברזל שלו והיה בהחלט מתאבק צבעוני ומיוחד

deathcaster

New member
מיסינג לינק וקילר קאהן

מיסינג לינק היה ללא ספק מתאבק בעל אחד הגימיקים המטורפים ביותר שהיו הפדחת הירוקה הקפיצות תרנגולת המוזרות הוא התחיל כשנוא הקהל כאשר היה תחת חסותו של אחד הגאונים בעולם ההאבקות דאז המנהל המרושע גארי הארט אך לאחר זמן נפרד ממנו והלך תחת חמוקיה הנחמדים של הבלונדינית השופעת סאנשיין הוא חבר לקאובוי סקוט קייסי ויחד היו אף אלופי זוגות באשר לקילר קאהן ? ובכן קילר קאהן באמת היה מפחיד שנאתי אותו בתור ילד אך הקרב שאזכור כל חיי הוא הקרב בינו לבין באם באם טרי גורדי מה" פריבירדס " הידועים לשמצה כאשר השופט היה לא אחר מ...קרי ואן אריק כי אף שופט אחר לא רצה לשפוט זה היה קרב " שוט " כלומר קרב אמיתי אך עם תוצאות ידועות מראש אני זוכר בבירור שהזירה הייתה מכוסה בדם הקרב היה בסגנון no holds barred last man standing match שלא כ"כ היה מקובל בליגה הזו באותם ימים

ליאונרד

New member
מי זוכר את הקרב???

זה היה אירוע ענק באולם פתוח, ובאמצע סאנשיין נחתה ממסוק. מי זוכר מי היו המתאבקים בקרב?

deathcaster

New member
לגבי הקרב

זה היה בROSEBOWLE בטקסס אני חושב כריס אדאמס ובריאן אדיאס בGRUGJE MATCH לא ?

raw is eyal

New member
מי זאת סאנשיין?

מי זאת סאנשיין ומאיפה אפשר להוריד תמונות שלה זוהר תענה

קרי ו.א.

New member
אני חושב שאני יודע על איזה קרב מדוב

נידמה לי שקבוקי. נגד one man gang

deathcaster

New member
קאבוקי נגד ואן מאן גאנג

לא יאומן אבל אני זוכר גם את הקרב הזה אבל זה כלום לעומת הקרב שהרחבתי עליו קרי ואן אריק בוא לפורום האמיתי www.wwfisrael.co.il

למעלה