מי זוכרת אותי?

Carmel chemi

New member
מי זוכרת אותי?

שלוםם :) בטח רק הותיקות ותיקות זוכרת אותיי :p:p כרמלייי חמיי לשעברר :) חח בטח יש מלא חדשות אבל אני לא מכירה אותן והן לא אותי.. קיצר.. מי שזוכרת.. אני רוצה להגיד שאני מזה מתגעגעתתת ואוהבת אותכןן.. סתם היי'תה לי הזדמנות להתחבר אז... אוהבתתת

../images/Emo15.gifכרממממממממממממללל../images/Emo99.gif

איך אני ישכח את מי שלימדה אותי להשתמש בפורום ?! זוכרת ?!
חחח תבואי יותתר מתגעגעייייים

../images/Emo205.gifבטח שאני מכירה אותךXD חח.. סתם

פרטים עללייך:) מקווה שתחזרי לכתוב פה עוד הרבה

../images/Emo110.gifכרמל??????..............

מאמי אני לא זוכרת אותך כנראה היית לפני שבאתי לא נורא מאמאייייי חבל שעזת=[... תבואי לבקררר דמושית=]....

אעאאעעאע ../images/Emo85.gif../images/Emo204.gif

כרמללללללללללללל ? חחיייייייייי ? וואואואא ששנייםםםםם ממלכת הגגים בוייזזז תחליפפיי חתימה ד-ח-ו-ף אאיך אפשר לשכווחחחח ? היית אאחחת מהחברוות ההכי טוובות שללי בפורווםםם זווכרת שהבטחת ללי שיחה עם אוושרי ? ואאז גילינוו שזההה איזה מטומטם שעבד עלינוו ? חיחחיחי חוולללה עלייךךךךךך ! מה קווררההה , ? ויש אייסי ?

וואאייי ../images/Emo85.gif../images/Emo204.gif

נזככרתי שהייתי קווראת לך כורדיהה חיחיח וששלחתי ללך תמוונה של הכללבה של דודים שלליי חיחחיחיחיחי כממה אאני מתגעגעתת , ! לממה את לא מגיבבההההההההההההההה , ?

אממ..

האמת שאני לא כ"כ זוכרת.. אבל תמיד כיפ להכיר בנות חדשות.. אוהבת אותך.. ותיכנסייותר הרבה

לא מכירה..

אבל נעים להכיר.. חח.. אני מקווה שתחזרי לרשום פה המון פעמים ככה שנוכל להכיר יותר טוב.. כיאלו את והחדשות שאת לא מכירה.. מריה סנדלר.

../images/Emo214.gif../images/Emo60.gifכרמללללללללללללללללל

אהבת חייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בנות למי שלא מבינה אני וכרמל היינו ביחד בהופעה בבית שמש והיא גם עזרה לי מאוד להביא את הבויז לשישי עם מיכל (למרות שזה התבטל בגלל המלחמה....) חחחחחח כרמלי אי לוב יווווווווווווו

../images/Emo192.gif../images/Emo99.gif כרמלו'צצצצצצצצצצ

ילדהה יפשלי שלייייייי נגדד בשר :)) חו יח חוו זבלל מהה עם המחשבב שלךך??! אתת לא מתחברתת יותר :(( אני מתגעגעת אליךך וכלל הטלפוניםם בפון שלי נמחקוו .. :(( איזהה עצובב

טוששש

New member
../images/Emo221.gif יאא כרמל :]]

גם אנחנו מתגעגעות המון.... את מוזמנת לבוא קצת יותר
אוהבת :)

ניראה לי שאני מכירה אותך , חחע D;

דיברנו כמה פעמיים באייסי , ואת הכרמל היחידה שאני מכירה D; תבואי לבקר [;

למעלה