מי זוכרת.... אולי...

שמופית

New member
מי זוכרת.... אולי...

אן-דן-דינו סופלה קטינו סופלה קטי קטו אליק בליק בום בום בום בום תפתח את האלבום שם תראה אותי ביום הולדתי 1 2 3 והשאלות שלי הן: 1. היו עוד סיומות אחרי האליק בליק בום, נכון ? הצלחתי להיזכר רק ב: בום בום בום התפוח האדום שנפל מראש העץ שנפל והת-פו-צץ ! 2. יש למישהי/ו מושג באיזו שפה זה ומה התרגום ? בין העונים נכונה יוגרל תפוח אדום

galxia

New member
אני בכלל מכירה משהו אחר...

אן דן דינו סוף על הקטינו סוף על הקטיקטו אליקליק בום בום בום בום.. משהו... עם אמא שלך היפופוטם..ואתה חמור קטן..

dekelדקל

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif התבלבלת

אמאש'ך היפופוטם זה מהשיר שיושבים במעגל ומעבירים כאפות מאחד לשני בליווי השיר האלמותי: "קוואה קוואה דה-לה-אומה קוואה, קוואה, קוואה דסימטריקו אבאש'ך קופיקו אמאש'ך היפופוטם ואתה חמור קטן ולא וכן צולע ומסכן ז - ק - ן !"

chufnikit

New member
אן דן דינו.....

....... תפוח אדם איש אחד הלך הלך ונפל בתוך ה-פח...

צמרת1800

New member
נראה לי שמשהו בסגנון הבא:

בום בום בום תפתח את האלבום שם תראה את תמונתי ותזכור אותי

רינגולי

New member
מכירה בגרסה אחרת:

בום בום בום תפתח את האלבום שם תראה אותי ביום הולדתי .... המלך אמר לספור עד עשר 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10... יכול להיות? לא בטוחה שהחלק האחרון שייך לזה...

אש29

New member
אני יודעת

בום בום בום יצא כדור אדום האפרוח שיצא מן הביצה סבתא וסבא הלכו לים וקנו שם בגד ים הבגד ים היה שקוף וראו להם ת'גוף גרסה קצת אדיוטית במבט לאחור

galxia

New member
לאאאא

זה שיר אחר לגמריייי זה שיר שהולך ככה: ABCDEFG -התחתנה עם גרמני, הוא קנה לה בגד ים ולקח אותה לים, הבגד ים היה שקוף וראו לה את הגוף אחרי שלושה ימים היא היתה בבית חולים אחרי שלושה שבועות היא היתה בבית קברות ועל הקבר היה כתוב- יא חביבי איזה ג-ו-ף!!

לי יש..

"בום בום בום תפתח את האלבום שם תראה אותי ביום הולדתי. המלך אמר לספור עד 10! 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10" אני לא מכירה את הסיומת שכתבת.. ופעם אני זוכרת ששמעתי משהו בקשר לשפה ולתרגום.. אבל אני לא זוכרת מה...

שמופית

New member
מקפיצה כי משום מה

זכור לי שהיו קצת יותר סיומות לאנדנדינו
אולי מישהי מהבוקר תדע ?

מיליסנט

New member
זו הגרסה שאני מכירה

אן-דן-דינו סוף על הקטינו סוף על הקטי קטו אליק-בליק-בום! בום בום בום תפוח אדום איש אחד הלך הלך ונפל אל תוך הפח הוא מצא אישה יפה ונתן לה נ-שי-קה!

למעלה