נ נוף-צלול Well-known member 10/3/21 #3 נכתב ע"י ענת אלון: המטרה היא לאתר הנחיות טיפול. אשמח לתגובות.. לחץ כדי להרחיב... אין לי מושג. אבל נראה לי כלי קטן מדיי??
נכתב ע"י ענת אלון: המטרה היא לאתר הנחיות טיפול. אשמח לתגובות.. לחץ כדי להרחיב... אין לי מושג. אבל נראה לי כלי קטן מדיי??
D drorim69 Active member 12/3/21 #4 אולי נולינה מופשלת. אם מתחת לציצת העלים תמצאו פקעת קשה אז זה הסימן..
ע ענת אלון Member 12/3/21 #5 תודה! ידעתי שהיא מוכרת לי מאיזשהו מקום יש לך נסיון עם גידול שלה בעציץ? היא צריכה הרבה מרווח סביבה, או להעביר רק כשממש צפוף?
תודה! ידעתי שהיא מוכרת לי מאיזשהו מקום יש לך נסיון עם גידול שלה בעציץ? היא צריכה הרבה מרווח סביבה, או להעביר רק כשממש צפוף?
D drorim69 Active member 12/3/21 #6 היא לא זקוקה לנפח מצע גדול, אבל חייבים להוציא את הפקעת מחוץ למצע (כך ש שיא הרוחב שלה יבלוט מחוץ לעציץ) כי היא מתרחבת עם הזמן והוא יגביל אותה, כלומר או שהעציץ יתפוצץ או שהצמח יתבאס..
היא לא זקוקה לנפח מצע גדול, אבל חייבים להוציא את הפקעת מחוץ למצע (כך ש שיא הרוחב שלה יבלוט מחוץ לעציץ) כי היא מתרחבת עם הזמן והוא יגביל אותה, כלומר או שהעציץ יתפוצץ או שהצמח יתבאס..