מי זה? מי שמנחש מי נמצא בתמונה מקבל ממני שני גוגואים מתנה
ע ערפדי New member 14/8/02 #3 אני יענה לך אם ... תביא לי שני גוגואים ושני חמוסים לאוסף החמוסים שלי !!! להתחמססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססס
אני יענה לך אם ... תביא לי שני גוגואים ושני חמוסים לאוסף החמוסים שלי !!! להתחמססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססס
ע ערפדי New member 14/8/02 #5 רגע !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אתה הומ-ו .... סתם !!! בוא נסגור על 3 חמוסים ?
C CrAzY B New member 14/8/02 #6 לא אתה הומ-ו (בלי סתם!!!) עזוב אחי, אין לך מוסג מי זה אז שתוק, או שאין לך מספיק גוגואים לשלם לי?????
ע ערפדי New member 14/8/02 #7 ... עוד דביל שיודע לדבר ... אתה מדבר עם אחד החקלאים היותר גדולים במדינה לשסק ... אני מחזיק אצלי המחסנים שלי במשק טונות של גוגואים ולכן ... אני מעלה את ההימור ל-100 גוגואים !!!
... עוד דביל שיודע לדבר ... אתה מדבר עם אחד החקלאים היותר גדולים במדינה לשסק ... אני מחזיק אצלי המחסנים שלי במשק טונות של גוגואים ולכן ... אני מעלה את ההימור ל-100 גוגואים !!!
C CrAzY B New member 14/8/02 #12 ידעתי שתיפלו בזה התשובה היא אינה אמינם כמו שחשבתי שתגידו ולכן בילבלתי אתכם הדמות בתמונה היא דר"דרה
ע ערפדי New member 14/8/02 #14 חחחחחחחחחחחח... אחי , יאווווווווווו הפנר , ברגע שראיתי את זה נפלתי !!! לא צוחק יאווו הפנר , זה היה מצחיק !!! בן זונה !!! אבל אתה עדיין חייב לי מאייה ...
חחחחחחחחחחחח... אחי , יאווווווווווו הפנר , ברגע שראיתי את זה נפלתי !!! לא צוחק יאווו הפנר , זה היה מצחיק !!! בן זונה !!! אבל אתה עדיין חייב לי מאייה ...
C CrAzY B New member 14/8/02 #15 יאלה אנשים אני רוצה עוד תגובות לקח לי הרבה זמן לזייף את התמונה ואחרי שזכיתי ב100 גוגואים אני רוצה גם תגובות
יאלה אנשים אני רוצה עוד תגובות לקח לי הרבה זמן לזייף את התמונה ואחרי שזכיתי ב100 גוגואים אני רוצה גם תגובות
C CrAzY B New member 14/8/02 #17 תמות! למה אתה אפס? לקח לי המון זמן לזייף את זה אני רוצה תגובות כמו : "אתה אחלה זייפן וכו´ וכו´ יש לך כישרון וכו´ וכו´ ועוד ועוד
תמות! למה אתה אפס? לקח לי המון זמן לזייף את זה אני רוצה תגובות כמו : "אתה אחלה זייפן וכו´ וכו´ יש לך כישרון וכו´ וכו´ ועוד ועוד
ע ערפדי New member 14/8/02 #18 בהלהלבהלבלהלבלהלבל יש סבירות גבוהה שאתה צודק ראם , אבל הוא עשה את זה מגעיל אז ... תנו לו קצת עידוד , עגבניות וכו" ...
בהלהלבהלבלהלבלהלבל יש סבירות גבוהה שאתה צודק ראם , אבל הוא עשה את זה מגעיל אז ... תנו לו קצת עידוד , עגבניות וכו" ...
C CrAzY B New member 14/8/02 #20 הבלהבל אחותך לכו תזדייניו אני לא הומו ואתם מנייקים נראה מישהו מביא זיוף יותר טוב מזה