מי זה RODNEY MULLEN ?

• פותח הנושא label
  • פורסם בתאריך

label

New member
מי זה RODNEY MULLEN ?

הוא טוב בכלל ?!?! הוא נשמע גרוע .... אז הוא טוב ?

proof

New member
LOLאתה לא יודע מי זה רודני מולאן

ותאמין לי הוא ממש ממש ממש לא גרוע הוא ענק , הוא אפילו אל

proof

New member
LOLאתה לא יודע מי זה רודני מולאן

ותאמין לי הוא ממש ממש ממש לא גרוע הוא ענק , הוא אל

Oscar16

New member
רק תכתוב

rodney mullen בחיפוש בקאזה... רק תוריד משהו אחד שלו... והוא ישמע ויראה לך הרבה הרבה הרבה יותר טוב

dopey_wizard

New member
בוא נגיד

שהוא כנראה אלוף העולם בסטרייט.. והוא המציא מלאן תרגילים.. (אהה, אני מסטול..אבל לא חשוב..) ---> דוד

the mutt

New member
זה הולך ככה

יש אנשים שסוגדים לו ויש אנשים שלא אוהבים את הסטייל שלו כי הצ´אד מוסקה וחברים עשו להם שטיפת מוח בהיתלהבות שלהם אבל אני תופס הרבה מרודני מולן אין ספק שהוא הדבר הכי טוב שקרה לסקט היינו עוד תקועים בלהמציא את הפליפ אם הוא לא היה קיים

אל תגזים!

רודני מולן באמת תותח!!! אני אישית לוקח מלא תרגילים שלו...(אנטי קאספר ועוד) הוא באמת אל! אבל הפליפ לא הוא המציא....הוא המציא את כל השטויות האלו של סוויצ´ים וגראבים ביחד.....נראה לי הוא המציא את הmctwist.... לא סתם.....פשוט זה אותו סוג של תרגילים שהוא עושה....יש לי סרט עם מלא תרגילים כאלו מי שרוצה שיגיב...

Element 4 Life

New member
אלק!!! לא המציא את הפליפ

מה אתה ממציא שטויות, הוא המציא חצי מהפליפים שאתה עושה היום... הנה תמונה שרשום שם איזה תרגילים הוא המציא

amit470

New member
ד"א, מי המציא את האולי?

ומה עשו בדיוק לפני האולי בסקייט?

Element 4 Life

New member
Alan "Ollie" Gelfand

הוא המציא את האולי ולפני זה היו עושים תחרות של ירידות הולכים לירידה כמה אנשים כל אחד עומד על הסקטבורד שלו ויורדים את הירידה ומי שמגיע הכי רחוק בלי להתרסק הוא המנצח

Nagasaky

New member
בולשיט

יש תרגילים שהוא עושה שהם ממש ממש קשים ששום פרו לא עושה אבל הסטייל שהוא עושה אותם זה פשוט מכוער כל הקומבואים שלו, כל תרגיל אין ביכלל קאצ´ לסקייט יש גם דברים שהוא עושה יפה , עם קאצ´ אבל בלא רואים אותם כל כך חוצמזה רודני מולן וצ´אד מאסקה הם סיגנונות די שונים צ´אד הוא יותר בסיגנון של סטרייט סטייל : קרבים , לדג´ים האנדריילים ואלו רודני מולן הוא יותר סיגנון תרגילי הפריי סטייל וטרגילי האולד סקול. בכל מיקרה אני מעדיף את צ´אד מסקה ביגלל הסטייל אבל שונא אותו ביגלל ההיתלהבות שיש לו עם הבום-בוקס .

the mutt

New member
תשמע

אני בהחלט שלא מתפלא שאין לו קא´ץ כל כך אבל זה בגלל שהוא יורד מ-פרונטסייד קרוקס ב360 הילפליפ!!!! אם משהו בכלל יכול לעשות את זה אני צנצנת! מי שלא מעריך אותו ...ואני לא מתכוון לאוהב את הסטייל...אלא מעריך את מה הוא עשה להתפתחות הסקט...אז SHAME ON A NEEGA

למעלה