מי זה , שוב, גלעד שגב..?

cha ching

New member
10 שנים לעבוד על דיסק?

אז בטח ממש שומעים את ההתבגרות שלו משיר לשיר.

morrrrrrrrrr

New member
אממממ בוא נראה

מכיר את האומן הזה ששר "זה רק אור הירח" אז זה לא הוא .. אוווו מכיר את זה ששר "במכונית יפנית חדשה בירידות אני דוהר .." זה גם לא הוא ! אבל הם עבדו ביחד ! בכל אופן גלעד שגב הוא מוכר בשוק ! אה לא הוא שחקן כדורגל ? אממממ גם לא
אההההההההההההההההההההההה הוא הזמר הזה ..... הבנתי ורק לידיעת הציבור ,למה להכנס לפורום שלו אם אין לך שום מושג מי הוא ?

cha ching

New member
בואי נחבר ביחד 1+1...

למה באמת להיכנס לפורום, בעל נושא מסוים, שאני, אנוכי, לא מכירה, על מנת לשאול ממש בָפורום עצמו, על שם מי הפורום ומהו הנושא עליו מדובר?

cha ching

New member
נו, מה קרה שאת בוחרת לא לענות לי?

על זה אין לך תשובה?

אני לא מור

אך אני מנהל הפורום ולמרות שאני לא אוהב להיות רשע אני יכול להיות... הפורום אינו מקום למריבות לידיעתך מור נמצאת כרגע באנגליה ולאוו דווקא זמינה 24 שעות ביממה מול המחשב אולי היא עדיין לא ראתה את ההודעה שלך? ואני יוצא בקריאה אל מור, פשוט אל תגיבי אין לי רצון למחוק שרשור של מריבה מעל פני הפורום תודה

cha ching

New member
אל תגיבי?

אני מקווה ששמת לב לכך שההודעה שלה הייתה די.... ילדותית ומגוחכת... בהתחשב בעובדה שנכנסתי לפורום שלך כדי לשאול ע"ש מי הוא הוקם... זה לא נראה לי שאלה אינפנטילית במיוחד. זאת הייתה שאלה מחוסר ידע. לא קביעת עובדה. והיא התנהג כאילו היא נעלבה מזה שאני לא יודעת מי זה הזמר האהוב עליה.. נו באמת.. אני לא מצפה שהיא תריב איתי, אבל אני מצפה שהיא תקרא טוב טוב מה שהיא כתבה לי ותחשוב אם זה הגיוני לזלזל במישהו ככה על... שאלה תמימה...?!

לא אמרתי שאני מצדיק זלזול מכל סוג

היא הגיבה את הגבת אני צופה שרשור ריב והחלטתי למנוע אותו מראש....

morrrrrrrrrr

New member
פני לשלום על אמת ../images/Emo70.gif

לא התכוונתי לזלזל בך אפילו לא לרגע .ויצאה לי הודעה צינית
כזו אני .. מבקשת את סליחתך ומקווה שתקבלי אותה . ואגב לא ראיתי את תגובתך כי אני מתחברת מאנגליה כמו שתומר אמר,זאת לא התעלמות . טוף די ! סליחה שוב

cha ching

New member
גם אני צינית מטבעי...

אבל אני פשוט לא מבינה למה להתייחס בציניות בכלל לגבי שאלה..

cha ching

New member
כן, באמת לענות לי על זה

אבל הייתי מצפה שמור תענה לי על זה, ולא..את/ה.. אגב- על שם מה הכיוני שלך?

morrrrrrrrrr

New member
אני עונה וחותמת את הדיון

עניתי בצניות כי ההודעה שלך שעשעה אותי! עניתי לך בצניות כי ככה זה יצא לי כי זה מה רציתי להגיב ! הבנתי שנפגעת
ביקשתי סליחה
עכשיו אפשר סוף סוף לשים את כל הנושא הזה בצד
מבחינתי כאן ועכשיו זה נסגר ונחתם!

למעלה