מכיר את האומן הזה ששר "זה רק אור הירח" אז זה לא הוא .. אוווו מכיר את זה ששר "במכונית יפנית חדשה בירידות אני דוהר .." זה גם לא הוא ! אבל הם עבדו ביחד ! בכל אופן גלעד שגב הוא מוכר בשוק ! אה לא הוא שחקן כדורגל ? אממממ גם לא
אההההההההההההההההההההההה הוא הזמר הזה ..... הבנתי ורק לידיעת הציבור ,למה להכנס לפורום שלו אם אין לך שום מושג מי הוא ?
אך אני מנהל הפורום ולמרות שאני לא אוהב להיות רשע אני יכול להיות... הפורום אינו מקום למריבות לידיעתך מור נמצאת כרגע באנגליה ולאוו דווקא זמינה 24 שעות ביממה מול המחשב אולי היא עדיין לא ראתה את ההודעה שלך? ואני יוצא בקריאה אל מור, פשוט אל תגיבי אין לי רצון למחוק שרשור של מריבה מעל פני הפורום תודה
אני מקווה ששמת לב לכך שההודעה שלה הייתה די.... ילדותית ומגוחכת... בהתחשב בעובדה שנכנסתי לפורום שלך כדי לשאול ע"ש מי הוא הוקם... זה לא נראה לי שאלה אינפנטילית במיוחד. זאת הייתה שאלה מחוסר ידע. לא קביעת עובדה. והיא התנהג כאילו היא נעלבה מזה שאני לא יודעת מי זה הזמר האהוב עליה.. נו באמת.. אני לא מצפה שהיא תריב איתי, אבל אני מצפה שהיא תקרא טוב טוב מה שהיא כתבה לי ותחשוב אם זה הגיוני לזלזל במישהו ככה על... שאלה תמימה...?!