מי זה ריי פארק ?

vegeta2

New member
מי זה ריי פארק ?

באיזה סרטים הוא שיחק ובאיזה תפקיד ? אני רוצה לדעת עם הוא מתאים לשחק את וג'יטה.

ved17

New member
הנה תמונה של המכוער הזה שהולך להרוס

את הדמות של וג'יטה אתה רואה שאורלנדו יותר מתאים לשחק את וג'יטה ?

ved17

New member
והנה עוד תמונה של הזוועתי הזה

הוא גם שיחק את דארת מול בסטאר וורז אימת הפנטום

יאבאלה O___O

זההה וג'יטה? אבל זה שחקן כ"כ... כ"כ... פיכסי! >_< בטוח שזה יהיה וג'יטה הרשע, החתיך, הגאוותן והמגעיל? אוווף. עלבון לוג'י ולאקירה -_-"

gloom

New member
מגניב זה דארת' מיול../images/Emo66.gif

אבל מה?????????? הוא משחק את מקיטה
באעסה מה זה לא מתאים את מקיטה צריך לשחק ערס

ved17

New member
אתה מוכן לעשות לי טובה ??

בחיים אבל בחיים אל תקרא לוג'יטה ממ..
מממ..
נו אתה יודע .....מקיטה!!!
זה נשמע כמו איזה יתוש או כמו איזה סדרה ששודרה ב AXN

Brolly

New member
יהיה מעניין לראות אותו משחק את

וג'יטה הוא מאוד מוסמך לעשות את הפעלולים, אני מזה אהבתי את דארת' מאול בסטאר וורס הוא כזה מגניב חחחחחח אבל הבעיה היא שהוא קצת גבוה בשביל להיות גוקו לא? וג'יטה בעיקרון אמור להיות לקראת ה1.70 בגובה שלו
אבל לפחות ככה אני אוכל לצפות לאפקטים טובים

yoo

New member
OMFG!

אם הם לא הולכים לבטל את הסרט הזה אני אלך ואפציץ את האולפנים לפני שיתחילו לצלם! אסור להם לעשות את זה! אסור!!!!

ToMeRGman

New member
צודק ...

אורלנדו מתאים אבל הוא משחק את טיאן לפי מה שהבנתי אגב אם מדברים על יותר מתאים , אני הייתי מקווה שייקחו את אליז'יה ווד לשחק את גוהאן , פשוט מתאים סוף.

ToMeRGman

New member
זה מה זה דפוק , מה אתם מקטרים

קודם כל גם אם הסרט יהיה קקי עדין אני אראה אותו כמה פעמים (כמו שרואים את הפרקים - אני יודע אני יודע זה לא אותו דבר) אבל מה הקטע? אתה שם תמונות שלו (אגב לא כזה מכוער כולה שחקן רד ממנו) אבל חכה חכה , אני יכול להגיד שמתחת לשריון סאיאני ועם שיער סאיאני , עם איפור עם הכל? זה ייצא טוב , אל תשכח אתה לא בשנות ה70 או וואטאבר היום זה הרבה יותר מתקדם , אז איך שהוא נראה בטבעי , לא קשור לאיך שהוא ייראה בסרט

ved17

New member
אני בספק גדול בקשר לזה

גם עם כל האיפור שבעולם שיער סייאני ושיריון סיאני רייי פארק עדיין לא מתאים בגרוש לשחק את הדמות הכי מגניבה בדרגוןו בול זי

ToMeRGman

New member
חולק עליך ,

גוקו ווג'יטה מגניבים באותה רמה ,בכל אופן אל תפסול אותו עד שתראה את התפקיד יכול להיות שהוא יוכיח את עצמו.

ved17

New member
מה פתאום ???.

גוקו הוא אידיוט,וסליחה מראש לכל אוהביי גוקו, אבל גוקו הוא הדמות שאני הכי שונא!!!!!!!!

OFIRB9

New member
כן זה נכון...

מי ישחק את גוקו גוהן וכל השאר? ובכלל, טראנקס יהיה שם?

ToMeRGman

New member
וואי ישמצב ששכחתי להגיד

את פוואר , אולונג וקינג קאי יעשו דרך אינטלגנציה מלאכותית :) והקולות שלהם יישארו כמו המקור שבסדרה!!! אז לפחות חלק מנחם!!!

למעלה