מי זה חיים בן חיים

ATAF151

New member
מי זה חיים בן חיים

הבן אדם היה סגן ראש העיר בשנת 1984, ומ 1989-1993 היה באופוזיציה לביילסקי. כעת הוא חזר אחרי 10 שנים בספרד. הוא ממש חי באשליות וחושב שכולנו רק משתוקקים לרגע שבו הוא יישב בכסא ראש העיריה. הוא בטוח שכל העיר מכירה אותו, למרות שברור שחלק גדול מאוד לא מכיר אותו. הוא בטוח שביילסקי תומך בו (למרות שבפועל הוא היה האופוזיציה לביילסקי). והוא לא מוכן בשום אופן למלא שום תפקיד בעיר פרט לראש העיר. אני מציע לו לרדת מהעץ.

lul5

New member
בעיניין של חברי המועצה הוא צודק מאוד

אין שם קשר בין חברי המועצה לתושבים זו חבורה שאומרת כן לכל מה שחופרי יגיד מבלי לבדוק ולהתיעץ עם התושבים ויש לי דוגמאות לכך גם בעיניין של החלוקה לרובעים נראת מאוד הגיונית ונכונה

יש לי גם דוגמאות הפוכות

ע"ע רונית ויינטראוב, שהיא נציגת תושבים נפלאה, ואף חברי וחברות מועצה נוספים. בכל מקרה - לעניין דברי עטאף - בכל מערכת בחירות מתמודדים "לווינים" שצנחו משומקום או לעיתים ממקום לגמרי לגיטימי אולם נטול סיכוי אלקטוראלי. זו הדמוקרטיה....

lul5

New member
חוץ מרונית ויינטרואב שהיא יוצאת מהכלל

לדעתי ולפי פעולותיה נראה שהיא באמת חושבת על התושבים ועושה תפקידה למופת אני בכלל חושב שאם תבקש להנהיג את העיר יש לה סיכוי טוב להצליח ובכלל נשים הוכיחו בשרון שהם יכולות להנהיג את ראשות העיר בצורה מרשימה ביותר (הרצליה ונתניה) אז סורי שהכללתי אותה עם שאר חברי המועצה המנותקים

למעלה