מי זה האיש למעלה?

תראה..

לא יודעת אני לא בטוחה שאני נורא יסבול אם תהיה פה מנהל..אני פשוט חושבת שזה לא בסדר לעשות את זה בלי לשאול את חברי הפורום ולפני שבודקים אם אנשים שמשתתפים בפוררום יהיו המנהלים

VengaGirl

New member
אני לא יכולה לא להגיב...

אז ככה... לא כל האנשים התחלפו... אני כאן מאותו היום שאתה כתבת פעם ראשונה...ואני עדיין כאן... ויש כאלה שהיו לפני...וגם הם עדיין כאן... ואת מי בדיוק הבאת לכאן? אתה אחראי? אני לא מכירה אותך ולא יכולה להתווכח אם זה...(אני יכולה להגיד שאתה מאד צנוע...) וצריך להפגש איתה אישית? לא נראה לי...אני יודעת שמספיקים כמה מיילים בשביל זה... והם מעדיפים את טובת הפורום...לא אנשים...אז אל תתפוס מעצמך יותר מידי...

darksideonline

New member
../images/Emo22.gif

מי הבאתי?לירז ליאת ,נתלי,אולגה סוניה בניו יורק שלומי ועוד שאני לא זוכר,דאגתי לפורום כי היתה פה באותו זמן ממש שממה והחלטתי שאתחיל להכניס לפה קצת זרימה,(לא אני לא חושב שבגללי התחילו לכתוב יותר),בקשר לזה שאמרתי שאני אחראי, :) לא לזה התכוונתי,התכוונתי אחראי מתוך אחריות ושהם בוטחים בי

VengaGirl

New member
הבנתי שמתוך אחריות...

לקח לי זמן להבין איזה עוד פירוש יש למילה אחראי... ואני אישית לא מכירה את האנשים האלה...(או שאולי אני פשוט לא זוכרת...)ואני כמעט בטוחה שהם לא כתבו הודעות בזמן האחרון...(שוב אולי אני לא זוכרת...ובמקרה כזה...סליחה מראש לאותם אנשים...)

את אולגה אני הבאתי

איזה חמודה
אבל עכשיו היא לא כותבת פה
היא הפסיקה

טוב - תתנו לו צ´אנס...

תתנו לו צ´אנס כמה זמן - ואפשר לחשוב מה עושה כבר מנהל הפורום ונעים להכיר אותך אופיר

לא רוצה להתערב.. אבל..

אולי בשביל שתפסיקו לריב ולטובת האנשים פה תעשו הצבעה למי שאתם רוצים שיהיה מנהל הפורום.. כי אם תמשיכו לריב זה לא יעזור
ג´קי..

VengaGirl

New member
אחלה רעיון...

ככה ינהל את הפורום מישהו שכולם או לפחות הרוב חושבים שמתאים לו לנהל...

אוקיי

ברוך הבא לפורום(מצטער שאני צריך לכתוב את זה) ולמרות שאתה חדש אני יתן לך היזדמנות לא צריך ליתלות ישר... אבל אם אני יראה שאתה לא שומר על הפורום ומשאיר אותו פרוץ אני יפנה להנהלה ובשביל שגלי תיהיה שקטה אם אתה מסכים אני מציע הנהגה כפולה אתה ועוד מישהו/יא ינהלו את הפורום זה כבר קרה בכמה פורומים וזה היה דיי מוצלח... אז אני מקווה שאתה מנהל טוב ווווזהו

KoKolita

New member
שלום אופיר!

גם אני לא מתה על הרעיון שהוסיפו סתם ככה מנהל בלי לפחות להתייעץ איתנו או משהו.. אבל בינתיים אין מה לעשות בנידון, אז אני מברכת אותך, אופיר, ולא שוללת אותך ישר.. אז אני מקווה שיהיה לנו לפחות נחמד, ואולי גם בסופו של דבר, יופסקו פה הירידות המיותרות ונחזור להיות one big happy family... סיוון

למעלה