מי זה האיש למעלה?

מי זה האיש למעלה?

אופיר? מי זה בכלל? אתם מכירים? אני לא.. ומה זה ההחלפה המהירה הזו ? רק אתמול וואנג´ כתבה בפורום תפוז משוב על ההחלפה וכבר החליפו את שירלי ועוד מישהו שלא ממש בפורום? ויש כאן אנשים שרצו להחליף את שירלי כמו תום!!!!(נערה בהפרעה) שכן כותבת בפורום... גלי כועסת ומחכה לתשובה!!!

M o r t i c i A

New member
עכשיו גם על זה תתחילי?

אופיר הוא הבנדם שמתאים לנהל את הפורום...הוא מנהל את פורום משינה זהו.. נטע מנהלת הפורומים ראתה בו כמנהל טוב לפורום הזה ובגלל זה הוא כראה מנהל אותו...

אהה כן?

ומה הידע שלו על אביב? הוא אפילו לא כתב כאן אפילו פעם אחת? איזה שיר הוא הכי אוהב? איזה דיסק? הוא היה באיזו הופעה שלו בכלל? מה דעתו על ברי ואביב יחד? וזה לא היה מפריע לי אם לא הייתי יודעת על מישהי שכן רוצה לנהל את הפורום וכן אוהבת את אביב גלי כועסת מאוד

M o r t i c i A

New member
תתפלאי הוא כן כתב פה...

והוא כתב ברשמי ... אני רואה אותו בהרבה הופעות של אביב הוא יודע על אביב יותר ממך זה בטוח... ואת כל שאר השאלות תשאלי אותו...

תקפצי לי בתחת

הוא אפילו לא מופיע ברשימת החברים בפורום הפורום לא כתוב לו בכרטיס האישי ולא ראיתי אותו ברשמי..הוא יודע יותר ממני על אביב? תקראי את הכותרת ואם כן תשאלי אותה ממה אביב הכי מפחד?

darksideonline

New member
חבל שאנחנו לא מכירים

ותודה לחן שנותנת לי את ההגנה
וישר את מתחילה עם שאלות כמו אם אני שומע אביב או איזה דיסקים אני אוהב.. אני כתבתי פה בהתחלה אבל אז קצת הפסקתי כי שמתי לב שדי עסוקים ב"בולי" הדמות הטלוויזיונית אז לא רציתי להפריע אבל אין לי בעיה שידברו על מה שרוצים.... אני כתבתי בפורום הרשמי בתחילתו עוד מהעמוד הראשון במשך שנה פירמתי שירים שלי ,בטח שלא נעשה דיון מי מכיר את אביב יותר או כמה זמן,כי זה יהיה טיפשי מצידי ובטח גם מצידך,אבל אם בא לך תחקרי אותי. בברכה

חמוד שלי

בולי זה הקטע של הזמן האחרון אני כותבת פה הרבה זמן ולא ראיתי את השם שלך..וברשימי לא כתבת הרבה זמן ויש לי אנשים ברשימה באייציק אני מוכנה שלאול אותם אבל לא נפתח דיון מה שמרגיז אותי זה: שאתה לא כותב כאן הפורום הזה הוא כלוםב שבילך ויש אנשים אחרים כמו תום שרוצים לנהל אותו והם כותבים כאן ואתה לקחת להם את זה זה לא הוגן!!! גלי (שכואב לה שככה הפורום נראה עכשיו) שירלי תחזרי!!!!!! שירלי!!!!!!!!!!

טוב די!!!

די עם הוויכוח המטופש הזה בנתיים הוא מנהל את הפורום. ניתן לו צ´אנס לכמה זמן. למה ישר לשלול? ולא, אני לא מכירה אותו, אבל אני גם לא רוצה שהפורום הזה ידרדר. אז די. אורלי.

אורלי יקרה לי

זה לא ויכוח מטופש אני מנהלת אותו כי הפורום חשוב לי והוא מתחיל בכך שהמנהל היקר שלנו לא טרח לכתוב כאן בכלל עד היום לא מדובר על לתת צאנס תום-נערה בהפרעה- מוכנה לנהל במקום שירלי אני לא שוללת ישר פשוט אומרת שהוא לא מתאים מה לעשות? ככה אני איפה חן שתגיד לי למות שוב? גלי שמתגעגעת מאוד לשירלי

../images/Emo7.gif

אוךךך טוף ככה לדעתי זה לא בסדר שבוחרים מנהל בלי לשאול את בכלל את מי שכותב בפורום,במיטוחד מנהל שאף פעם לא כתב בפורום!!! אז אפשר לתת הזדמנות תמיד..אבל לדעתי בינתים הוא לא כל כך הוכיח את עצמו..וזהו! בכל מקרה בהצלחה למנהל החדש..אני רוני וזה
רק אור הירח תהיו חופשים!
*אף פעם אל תפסיק,אל תפסיק לחלום*

VengaGirl

New member
כתבת עד לפני חודש...

קצת יותר מחודש... וכתבת כאן במשך פחות מחודש... יש אנשים שהיו כאן הרבה לפניך ולדעתי להם מתאים יותר לנהל את הפורום...

darksideonline

New member
תקראי למטה

מה שכתבתי לרוני והתחלתי לכתוב בתחילת השנה ומאז הרבה פה התחלפו

עוד משהו חשוב

זה היה נשמע בהודעה שלי כאילו השלמתי עם הרעיון..אז זהו שלא.. אני בעד לעשות בחירות או משהו כזה..או שלפחות עוד משיהו ינהל ביחד איתו בינתים..כי אופיר הזה מזה לא נראה לי! ויש כאן כמה שכבר המון זמן כותבים בפורום,שיכולים ורוצים להיות מנהלים מצוינים לא פחות בטוח,כמו תום,או ניב,שאולי לא שמתם לב הציע את עצמו אתמול!!!ולדעתי זה מצוין כי נראה לי הוא פה בקשר עם כולם וכולם מכירים אותו..והוא גם כן!כותב פה בפורום..אבל זה כבר החלטה של כולם

darksideonline

New member
אני לא מבין אותך

קודם כל אני בכלל לא חדש, והבאתי לכאן כמה חברים, אני עצמי הפסקתי לכתוב וזה שלא התיחסו למה שכתבתי לא עושה אותי חדש,ובכדי להיות פה מנהל זה לא תהליך פשוט צריך להיפגש עם נטע והנהלת הפורומים,וזה שההנהלה בחרה בי כי הם מכירים אותי ויודעים שאני אחראיאאי והם מעדיפים משהו מוכר

../images/Emo70.gif

לא יודעת..זה מטומטם להתת למישהו להיות מנהל פורום רק בגלל שמכירים אותו והוא אחרי ולא בגלל שהפורום והאנשים שבו ואביב חשובים לו

darksideonline

New member
האנשים שבו אביב חשובים לו ?

אביב לא פחות חשוב לי מאף אחד אחר,הפורום הזה הוא עמוד הבית שלי,אני מ96 הולך להופעות,לא כתבתי תקופה מסיבות אישיות,אביב זה הדבר הכי יקר לי

למעלה