מי זה דופק בדלת

Gill Gallad

New member
מי זה דופק בדלת ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

בנות יקרות... חרף כל התקוות והתמיכה שקיבלתי מכן, מי ברוחה ומי במסרים אישיים, אני נשארת אתכן לעוד חודש אחד (לפחות...
). כן, גם אני קיבלתי ביקור מהגיברת... (דפקו בדלת, פתחתי...). להראות לכן שהתיאוריה לגבי קליטה מהירה אחרי הפלה טבעית היא לא בהכרח נכונה ואני ההוכחה לכך. אבל, אני חייבת להודות שאחרי בערך 24 שעות שבהן כל הרוח יצאה לי מהמפרשים, שבה רוחי לאיתנה. לא יודעת איך להסביר את זה, אבל אני כולי ממש מרוממת, חדורת אמונה ותקוה ונכונה לצאת לקרב מחדש. אני ממש מופתעת מעצמי, חשבתי שיקח לי הרבה יותר זמן לצאת מזה. האיש שלי, הוא כבר לגמרי מגוייס. נחוש בדעתו שהחודש זה קורה... אני תוהה מה הוא בדיוק מתכנן לו... סקס לארוחת בוקר, סקס לארוחת צהריים, סקס לארוחת ערב???... מעניין מי משנינו ישבר קודם...
אז למרות שמאוד רציתי לחגוג יומולדת והריון ביחד זה כבר לא יצא אבל... הרווחתי שתי חגיגות נפרדות שזה גם כן שווה.... וכן, אני מאמינה שהחגיגה השניה תבוא ובקרוב! אוהבת את כולכן ומאחלת לכולנו בהצלחה!!!!!!!

נשואה 28

New member
גילללללללללל.....את נהדרת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כל הכבוד לך על האופטימיות
אני גם עברתי כאלו מחשבות בסמיכות ליומהולדת שלי, אבל לי לקח קצת יותר זמן מה-24 שעות שלך להתרומם מחדש... אז באמת חזקי ואמצי
ואני בטוחה שזה יגיע... בינתיים קבלי
ענקי,

../images/Emo24.gif../images/Emo140.gifאת אחלה

כל הכבוד על הספורטביות, וחוץ מזה זה פורום כל כך נחמד שלא נורא להשאר בו. (לפחות לתקופה מסומית) תאמיני לי -תנצלו את ההזדמיונות לחקות את הארנבות. אחר כך עם השנים... זה עובר
ומזל טוב מקדים ליום ההולדת

פּוֹנְג

New member
באמת כל הכבוד על הגישה החיובית

אני מכירה את זה גם מעצמי. הרגשה של אין במקום לבכות את המציאות הכואבת שממילא אין מה לעשות על מנת לשנות את המצב - עדיךף וכואב פחות להסתכל קדימה על האפשרויות בחודש הבא. אז להסתדר על קו הזינוק וקדימה. בהצלחה גדולה .

גם אני אפגוש את החברים שלי מפורום לקראת הריון במסיבת העצמאות של תפוז אנשים!

m i c h a l y

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif אחרייך היא מבקרת אצלי ...

המכשפה שלי עדיין לא הגיעה אבל החום מתחיל לרדת כך שגם אני כאן לעוד חודש..... כל הכבוד לך על הגישה, הייתי מנסה לשאוב ממך קצת אופטימיות רק שהבעלול שלי יצא בדיוק היום לחודש בשטחים כך שהנסיונות שלנו יידחו בעוד חודש.... בהצלחה לכולנו, מיכל.

נמשיך להיות אופטימיות וביחד כאן,

כי אין לנו ברירה אחרת בינתיים. אבל אני אוהבת את הגישה האופטימית, וגם אני, כיוון שאחרי המחזור חליתי ולקחתי כל מיני כדורים החלטתי שהחודש כנראה לא אכנס להיריון, ואולי זה לא נורא לדחות את זה בעוד חודש, וקצת להירגע.

פוקית27

New member

6ליהי

New member
גיל, ../images/Emo50.gif בחודש הבא

והמשיכו עם רוח הקרב. בסוף הרי כולנו "ננצח"!

Gill Gallad

New member
תודה לכן על התגובות הנהדרות

מחזיקה לכולנו אצבעות לחודש הקרוב!!!! שולחת נשיקות לכוווווולכן

למעלה